Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Ќачало ї

Ќовини

ї

“еми HBO се отказа от сериала предистори€ на Д»гра на троновеУ

HBO се отказа от сериала предистори€ на Д»гра на троновеУ
HBO се отказа от сериала предистори€ на Д»гра на троновеУ
Cinefish.bg

“еми
HBO се отказа от сериала предистори€ на Д»гра на троновеУ

30.10.2019, 08:32  |   ¬ид€на: 982  |   синефиш.бг  |   √ќ–≈ўј “≈ћј
«вучи шокиращо за всички, но е факт. —лед дълго обсъждане и големи очаквани€, подготв€ната предистори€, ко€то тр€бваше да задоволи интереса след финала на „»гра на тронове“, н€ма да види б€л св€т. HBO се отказа от заснети€ това л€то пилотен епизод с участието на Ќаоми ”отс.

Ќаоми ”отс в »гра на “ронове

ƒжени √олдман (поредицата „Kingsman“) е автор на сценари€, в който действието се развива 5000 години преди познатите събити€ в „»гра на тронове“. √овореше се, че този сериал ще разказва за „≈похата на героите“, в ко€то хората за първи път влизат в битка с Ѕелите бродници.

«а момента н€ма €снота защо от HBO толкова категорично са се отказали от предизвикали€ безкрайно много коментари проект. —поред н€кои теории от телевизи€та не са харесали финални€ вариант на пилотни€ епизод и са поискали промени в монтажа, но в крайна сметка са решили изц€ло да зарежат тази иде€.

Ќ€ма да има финал на »гра на тронове

«наем, че иде€та на √олдман бе единствената от н€колко други проекта, ко€то се хареса толкова много и бързо започна подготовката за нейните снимки. ¬ече съобщихме, че с пилотен епизод ще се сдобие и друга иде€ за предистори€, в ко€то действието се развива само 300 години преди началото на „»гра на тронове“ и ще се фокусира върху началото на кра€ на върховенството на рода на “аргариен. Ќад€ваме се поне той да прерасне в истински сериал.—поделете:

Cinefish.bg ќў≈ Ќќ¬»Ќ»
Cinefish.bg - ¬сичко за киното ћЌ≈Ќ»я Cinefish.bg - ¬сичко за киното


«а да напишете коментар, е нужно да влезете с ¬ашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg