Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Гуинет Полтроу в битка с Vanity Fair

Гуинет Полтроу в битка с Vanity Fair
Между списание Vanity Fair и носителката на "Оскар" Гуинет Полтроу от пролетта се води истинска война
Cinefish.bg

Артисти
Гуинет Полтроу в битка с Vanity Fair

18.10.2013, 12:39  |   Видяна: 1715  |   dariknews.bg  |   АРТИСТ

Между списание Vanity Fair и носителката на "Оскар" Гуинет Полтроу от пролетта се води истинска война, потвърди слуховете пред The Times of London редакторът на лъскавото списание Грейдън Картър.

Гуинет Полтроу в битка с Vanity FairВойната била обявена през май, когато холивудската звезда разбрала, че от Vanity Fair готвят публикация за нея, която тя самата не е одобрила. Впоследствие Полтроу разпространи послание до всички свои влиятелни приятели в Холивуд, в което пише: "Vanity Fair заплашва да ме постави на корицата на списанието.

Ако искат от вас да кажете нещо за мен, моля ви, отклонете поканата. Също така ви препоръчвам повече да си нямате нищо общо с това списание". Според запознати с клюките отвъд Океанa актрисата била притеснена от публикации в списанието за Том Круз и Брад Пит и особено от острия тон, с който били направени разсъждения за ролята на Сциентоложката църква за развода на Том Круз.

Актрисата е била на първата страница на списанието през 2000, 2004 и 2011 г., но след това явно отношенията им са охладнели.

Вероятно именно поради острата реакция на Полтроу Картър сега е по-решен от всякога да продължи с работата по материала за нея: "Някои известни хора си въобразяват, че живеят под своеобразната защита на знаменитостта си. Всъщност може да си много известна филмова звезда и десетилетия наред да не се появи твоя неудобна снимка в някое списание - това се постига, когато водиш тих, нормален живот". И допълва, че ако нямало напрежение между Vanity Fair и личностите, за които пише в списанието, значи журналистите не си вършат добре работата.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg