Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми "Горящо съзнание" ни разказва истинска история

Горящо съзнание ни разказва истинска история
"Горящо съзнание" ни разказва истинска история
Cinefish.bg

Филми
"Горящо съзнание" ни разказва истинска история

21.02.2017, 16:56  |   Видяна: 1047  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
След като се снима в "Ноемврийски престъпници" (November Criminals) и адаптацията по мемоарите на Сузана Калахан "Горящо съзнание" (Brain on Fire), актрисата Клои Грейс Мориц е отказала всички други проекти. Желанието й е да забави темпото за известно време. Режисьор на драмата, създадена по истински случай е Джерард Барет, който е и сценарист. В лентата участват още Тейлър Пери, Джени Слейт, Ричард Армитидж и Кари Ан-Мос.

Вижте и официалният синопсис:

"Една сутрин, 24-годишната Сузана Калахан се събужда в болнично легло. Тя не може да говори. Не може да мърда. И няма никаква идея какво се е случило. Базиран на романа на Сузана Калахан "Моят месец на лудост" (My Month of Madness), режисьорът Джерард Барет ни показва ужасяващия опит на една жена да се измъкне от клопката на лудостта и чудото, което я изважда от дупката. Току-що завършила журналистическия факултет, готова да се впусне в живота, Сузана (Клои Грейс Мориц) изглежда, че има всичко: мечтаната работа, отдаден приятел и любящо семейство.

Тогава, изведнъж от един проспериращ репортер, тя се превръща в нестабилна, параноидна личност, бледо копие на самата себе си. Измъчвана от халюцинации и загуба на паметта, тя не може да бъде диагностицирана. Докторите отдават състоянието й на стрес. Но тя продължава да се влошава, сега състезанието с болестта е на живот и смърт. "Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg