Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Глен Клоуз в новия сериал на Рон Хауърд

Глен Клоуз в новия сериал на Рон Хауърд
Cinefish.bg

Тв новини
Глен Клоуз в новия сериал на Рон Хауърд

12.04.2019, 10:28  |   Видяна: 601  |   синефиш.бг  |   ТВ
След една от най-обсъжданите изяви в цялата й кариера в „Съпругата“, Глен Клоуз избра следващата си роля. Тя ще участва в новия сериал, подготвян от Рон Хауърд за Netflix, в който ще си партнира с Ейми Адамс.

Hillbilly Elegy“ е екранизация по превърналите се в бестселър мемоари на Дж. Д. Ванс, съвременен разказ за сбъдването на Американската мечта. Той представлява хроника на три поколения на фамилия от Апалачите, през погледа на най-младия член на фамилията, студент по право от Йейл, принуден да се завърне в родния си град. Клоуз ще играе бабата във фамилията.

Глен Клоуз в новия сериал на Рон Хауърд

Глен Клоуз в новия сериал на Рон ХауърдВанеса Тейлър, съсценарист на „Формата на водата“, подготвя сценария, а Хауърд, Брайън Грейзър и Карен Лундер от Imagine Entertainment ще бъдат продуценти. Компанията се сдобива с правата върху книгата още през 2017 г.

Това ще е вторият проект, по който Клоуз и Хауърд работят заедно, след комедията „Вестникът“. Актрисата е отново на гребена на вълната, след невероятното си изпълнение в „Съпругата“, донесло й само суперлативи от страна на критиците и не една и две награди. За съжаление Американската киноакадемия не й присъди своя „Оскар“ и така тя се превърна в актрисата с най-много номинации, общо седем, за престижното отличие, без никога да го е печелила. Любопитен факт е, че на второ място в тази класация е нейната партньорка в сериала Ейми Адамс, която е с шест номинации.

Глен Клоуз в новия сериал на Рон Хауърд


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg