Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Финален трейлър на „Доктор Сън“

Финален трейлър на „Доктор Сън“
Cinefish.bg

Филми
Финален трейлър на „Доктор Сън“

09.09.2019, 09:30  |   Видяна: 412  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Този трейлър излиза точно навреме. Докато „То: Част втора“ е най-гледаният филм в целия свят, Warner разпространиха финалния трейлър на друга екранизация по Стивън Кинг. Доктор Сън“ е едновременно продължение по романа на Кинг, но и на култовия филм на Стенли Кубрик.Финален трейлър на „Доктор Сън“С трейлъра се завръщаме в прочутия хотел „Овърлук“, толкова познат от шедьовъра на Кубрик. Режисьорът Майк Фланаган е възстановил всичко до последния детайл. Виждаме добре познатия мокет в кафяви, червени и оранжеви шарки, както и дупката във вратата, направена преди 40 години от подлуделия баща на малкия Дани Торънс – една от култовите роли на Джак Никълсън.

Порасналият Дани (Юън Макгрегър) се старае да се възстанови от кошмарите на миналото и да помогне на Абра Стоун – момиче, чието сияние, както го нарича той, е дори по-силно от неговото. Виждаме как двамата се опитват да се преборят с Роуз Капелата (Ребека Фъргюсън) и членовете на нейния вампирски култ, които се хранят със сиянието на своите жертви.

Финален трейлър на „Доктор Сън“

Самият Кинг признава, че се е вдъхновил от своите кошмари за написване на продължението. Освен това е много въодушевен от направеното от Фланаган и твърдо вярва в успеха на новия филм.

В „Доктор Сън“ участват още Карл Лъмбли в ролята на Дик Халоран, както и Джейкъб Трембли, Брус Гринууд и дебютантката Кейли Кърън. Премиерата очакваме на 8 ноември.

Финален трейлър на „Доктор Сън“

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg