Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Филм за фенове на групата NSYNC

Филм за фенове на групата NSYNC
Cinefish.bg

Филми
Филм за фенове на групата NSYNC

14.02.2020, 08:27  |   Видяна: 472  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Знаем, че музикалните биографии са много популярни напоследък в Холивуд, но този филм ще е нещо различно. Компанията на Sony – TriStar Pictures се сдоби с правата върху проект, който ще разказва за прочутата група на Джъстин Тимбърлейк. В случая обаче главни герои ще са нейни фенове, които я следват по време на турне през 2001 г.

Ланс Бас, един от членовете на NSYNC, който впоследствие се снима в няколко филма, ще е продуцент на бъдещия хит, заедно със Синди Коуан. Той е определян като комбинация между „Girls Trip“ и „Перфектният ритъм“.

Courtesy of Hollywood Chamber of Commerce

Все още неозаглавеният филм е базиран на истинската история за двама приятели от Парк Сити, Юта, които използват печалбата си от игрално шоу, за да си купят каравана и да пътуват с нея из Америка, по следите на Бас, Тимбърлейк и останалите от NSYNC, по време на тяхното четвърто и всъщност финално турне.

Оригиналната идея за филма е на Бас. Той споделя, че музиката и песните на поп групата ще имат основна роля в проекта. Дори след премиерата на филма крои планове той да бъде превърнат в мюзикъл на Бродуей.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg