Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Игри Фен на The Voice ще спечели дълъг уикенд в Париж и покана за „Step Up: Революция”

Фен на The Voice ще спечели дълъг уикенд в Париж и покана за „Step Up: Революция”
Пътуването е част от игра на музикалната медия, заедно с филма „Step Up: Революция”, чиято премиера е на 17 август
Cinefish.bg

Игри
Фен на The Voice ще спечели дълъг уикенд в Париж и покана за „Step Up: Революция”

26.07.2012, 12:51  |   Видяна: 1985  |   Press Release  |   ИГРИ

Пътуването е част от игра на музикалната медия, заедно с филма „Step Up: Революция”, чиято премиера е на 17 август

Четиридневен уикенд в Париж е голямата награда от играта на радио и телевизия The Voice, заедно с филма „Step Up: Революция”, чиято премиера е на 17 август.

До тогава всеки може да публикува в официалния профил на продукцията в социалната мрежа снимка, на която танцува. Най-добрите фотоси ще бъдат определени от броя на харесванията.

Четиридневен уикенд в Париж е голямата награда от играта на радио и телевизия The Voice, заедно с филма „Step Up: Революция”, чиято премиера е на 17 август.Двоен билет за премиерата на лентата, три абонамента от шест месеца или една година за едно от най-добрите танцувални студия у нас са сред останалите награди в конкурса.

Пакетът за престоя във френската столица включва самолетни билети (плюс летищни такси), 3 нощувки със закуска и медицинска застраховка.

За филма:
Действието на „Step Up: Революция” се развива в Маями, Флорида, а сюжетът разказва за младата Емили - дъщеря на богат бизнесмен, чиято мечта е да стане професионална танцьорка. Веднага след като пристига в Маями, тя се влюбва в лидера на група улични танцьори - Шон, който се опитва да привлече вниманието на няколко големи спонсори, с надеждата те да финансират танцовите им представления.

Ситуацията се променя коренно, когато става ясно, че бащата на Емили смята да промени изцяло квартала, в който живеят танцьорите от групата на Шон. Тези негови действия ще доведат до събарянето на голям брой къщи и изселването на хиляди жители, без тяхното съгласие. Заедно с новите си приятели, Емили решава да попречи на плановете на баща си, и да запази стария начин на живот в квартала...

Трейлъри и клипове от филма можете да видите тук

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg