Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини FOX International Channels води на българския телевизионен пазар най-силния си канал FOX

FOX International Channels води на българския телевизионен пазар най-силния си канал FOX
Българският глас на FOX ще бъде актьорът Калин Врачански. У нас каналът започва да се излъчва на 15 октомври.
Cinefish.bg

Тв новини
FOX International Channels води на българския телевизионен пазар най-силния си канал FOX

21.09.2012, 12:43  |   Видяна: 4122  |   Press Release  |   ТВ

Тази есен каналът започва излъчване в над 10 европейски територии. От България FOX ще се програмира и разпространява в още 8 страни от Югоизточна Европа.

FOX(ФОКС) е водещият бранд на FOX International Channels (FIC), мултимедийна развлекателна група на News Corporation, представляваща на българския пазар развлекателни, лайфстайл и документални нишови телевизионни канали като FOXLife, FOXCrime, 24KITCHEN, National Geographic Channel, Nat Geo Wild, Sky News, Baby TV и др.

FOX International Channels води на българския телевизионен пазар най-силния си канал FOX

FOX e интелигентно забавление с характер, символ на качествено съдържание. Част от световната поп култура почти 20 години, общоразвлекателният TB канал e световно признат и успешен член на семейството на Fox Entertainment Group и 20th Century Fox . Добавянето на канал за широка аудитория (мъже/жени 18-49) в портфолиото на FIC, превръща компанията в една от най-солидните мултимедийни платформи  на стария континент с 14 бранда, наложени като най-доброто телевизонно забавление (FOX каналите), престижни документални канали (под шапката на National Geographic)  и предпочитани лайфстайл канали (24KITCHEN).

FIC достига до абонатите на повече от 4000 кабелни и сателитни оператри със 105 телевизионни фийда, като само тази година абонатите, приемащи каналите на групата в Европа, се увеличиха с 21%. Само FOX всеки ден гледат над 126 милиона домакинства на 102 пазара по света. Това нарастващо покритие ще позволи на FIC да предложи много повече глобални премиери като тези на „Живите мъртви “, „Зловеща семейна история“ и “Touch” и да осигури и на българските зрители участиe в световни телевизионни събития. Освен новите сезони на тези хитови продукции, в началото на 2013г., едновременно по цял свят и у нас, FOX  ще покаже новата фантастика “Da Vinci’s Demons” на режисьора Дейвид Гойер („Батман в началото“, „Блейд“).

“Канал като FOX дава непознати за България възможности, както за съдържание, така и за промоция. Той ще заздрави нашата връзка със зрителите, операторите  рекламодателите.”, категоричен е изпълнителният директор на FOX International Channels Balkans Красимир Николов. “FOX е отворен за всички жанрове. Той дава възможност да предложим ексклузивно премиерни заглавия и да показваме качествено съдържание почти едновременно с излизането му на американския телевизионнен пазар.“, допълва Николов.

У нас каналът започва да се излъчва на 15 октомври. В програмата са заложени филми, сериали, анимация и предавания от всички мейджъри, най-доброто от Европа и БиБиСи. Българският глас на FOX ще бъде актьорът Калин Врачански.

В програмата на FOX през октомври

СинбадСИНБАД
от 15 октомври, от 22:00 часа
всеки понеделник
премиера за България

Забравете всичко, което знаете за Синбад! Вижте легендата от VІІІ век, разказана по нов изключително зрелищен начин в хитовата продукция на БиБиСи. Когато Синбад неволно убива човек и причинява смъртта на любимия си брат, той е прокълнат и прокуден да се скита в морето. Буйният млад мъж е твърдо решен да намери изкупление. Колко смелост се изисква да преодолееш собствения си егоизъм и да признаеш грешките си? Ще разберете, ако гледате приключението в открито море на Синбад!
 
Елиът Найт като Синбад
Навийн Андрюс като лорд Акбари
Димитри Леонайдъс като Анвар
Марама Корлет като Рина
Елиът Коуън като Гунар

ЖИВИТЕ МЪРТВИ ЖИВИТЕ МЪРТВИ
от 15 октомври, 23:05 часа
всеки понеделник
премиера за България

„Живите мъртви” се завръща с трети сезон, в който Рик ще поведе останалите оцелели към стар затвор в търсене на поредното сигурно убежище след загубата на фермата. Няма да бъде лесно, но те ще успеят да влязат вътре. Каква е цената на живота? Дали в оцеляването има двоен стандарт … Всичко това ще разберете, ако се защитавате от зомбитата заедно с Рик и Лори.

Андрю Линкълн като Рик Граймс
Сара Уейн Келис като Лори Граймс
Лори Холдън като Андреа
Стивън Юн като Глен
Чандлър Ригс като Карл Граймс

СЕМЕЙСТВО СИМПСЪН СЕМЕЙСТВО СИМПСЪН
от 21 октомври,  21:30 часа
всяка неделя
премиера за България

Най-известното анимационно семейство се завръща на екран. По-смешни, закачливи, иронични и палави от всякога. Бъдете с любимите си герои Хоумър, Мардж, Барт и Лиса и разберете какви житейски експерименти са подготвили – премиерен епизод всяка неделя.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg