Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини FОХ обяви дата за премиерата на „Легион“

FОХ обяви дата за премиерата на „Легион“
FОХ обяви дата за премиерата на „легион“
Cinefish.bg

Тв новини
FОХ обяви дата за премиерата на „Легион“

08.12.2016, 14:59  |   Видяна: 474  |   Press Release  |   ТВ
Дългоочакваната премиера на новия драматичен сериал от изпълнителния продуцент Ноа Хоули ще се излъчи на 9 февруари (четвъртък) от 22:00 ч. първо по FOX

Изпълнителни продуценти са още Лорън Шулър Донър, Брайън Сингър, Саймън Кинберг, Джеф Лоб, Джим Кори и Джон Камерън


FOX ще излъчи дългоочакваната премиера на „Легион“ - новият драматичен сериал от изпълнителния продуцент Ноа Хоули („Фарго“, „Кости“) на 9 февруари от 22:00 ч. Хоули е изпълнителен продуцент заедно с Лорън Шулър Донър, Брайън Сингър, Саймън Кинберг, Джеф Лоб, Джим Кори и Джон Камерън. „Легион“ е най-новият проект на Хоули и Камерън, двама от изпълнителните продуценти на мини-сериала „Фарго“, спечелил поредица от награди „Еми“ и „Златен Глобус“.

„Легион“, вдъхновен от комикса на Marvel от Крис Клермонт и Бил Синкевич, разказва историята на Дейвид Холър (Дан Стивънс), млад мъж с проблеми, който ще се окаже нещо повече от обикновен човек. Диагностициран с шизофрения като дете, Дейвид прекарва години в психиатрични клиники. Сега, вече на 30, той отново е диспансеризиран  и тотално загубил себе си в ритъма на строгия болничен режим: закуска, обяд, вечеря, терапия, лекарства, сън.

Останалото му време минава в мълчание или в компанията на приказливата му приятелка Лени (Обри Плаза), също пациент с алкохолна и наркотична зависимост, чийто живот все пак не е успял да я лиши от безграничния оптимизъм, че късметът е палачинка и може да се обърне в нейна полза. Приятната рутинна мълчаливост на Дейвид е напълно преобърната, когато в болницата пристига красива и неспокойна нова пациентка на име Сид (Рейчъл Келър). Необяснимо привлечени един от друг, Дейвид и Сид преживяват изумителна среща, след която Дейвид ще трябва да се изправи пред шокиращата възможност гласовете, които чува и виденията, които има да се окажат напълно истински.

Обсебен, Дейвид бяга от клиниката и търси убежище при сестра си Ейми (Кейти Аселтън). Но загрижеността на Ейми за брат й не е по-силна от желанието й да запази статуквото на перфектния спокоен живот в предградията, който си е изградила. В крайна сметка, Сид свързва Дейвид с Мелани Бърд (Джийн Смарт), много добър, но изискващ терапевт с ум като бръснач и необичайни методи. Тя и нейният екип от специалисти – Птономи (Джереми Харис), Кери (Амбър Мидхундер) и Кари (Бил Ървин) – отварят очите на Дейвид към необикновен нов свят от възможности.

„Легион“ е продуциран от FX Productions и Marvel Television, като самата продукция е дело на FXP.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg