Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Ќачало ї

Ќовини

ї

“в новини Д≈зелФ изстрел€  енан »мирзалъоглу в първи€ сериал по роман на нобелиста ќрхан ѕамук

Д≈зелФ изстрел€  енан »мирзалъоглу в първи€ сериал по роман на нобелиста ќрхан ѕамук
Д≈зелФ изстрел€  енан »мирзалъоглу в първи€ сериал по роман на нобелиста ќрхан ѕамук
Cinefish.bg

“в новини
Д≈зелФ изстрел€  енан »мирзалъоглу в първи€ сериал по роман на нобелиста ќрхан ѕамук

02.02.2012, 11:33  |   ¬ид€на: 8745  |   Press Release  |   “¬

“урски€т актьор  енан »мирзалъоглу, който за всички в “урци€ е известен като ≈зел, по името на геро€ си в най-гледани€ през последните две години екшън сериал, е ангажиран за главната рол€ в „ƒжевдет бей и неговите синове” – първата тв поредица по роман на ќрхан ѕамук, носител на Ќобелова награда за литература.

“урски€т актьор  енан »мирзалъоглу, който за всички в “урци€ е известен като ≈зел, по името на геро€ си в най-гледани€ през последните две години екшън сериал, е ангажиран за главната рол€ в Дƒжевдет бей и неговите синовеФ Ц първата тв поредица по роман на ќрхан ѕамук, носител на Ќобелова награда за литература.”спехът на „≈зел” и двете награди за актьорско майсторство, които получи за рол€та си в сериала, тласнаха към върха актьорът, който като други турски телевизионни звезди е тръгнал от модни€ подиум. ћомчето, прекарало до 12-ата си година в родното си село близо до јнкара, на 23 години, през 1997 г., става Best Model of Tutkey, а след това и  първи€т турчин, получил титлата Best Model of The World.

 енан започнал да работи като модел, за да си помага с парите, докато следвал математика в “ехнически€ университет …ълдъз в »станбул. ¬еднага след успеха си като модел, получил предложение за участие в сериал и още първата му рол€ в „Ћудо сърце” впечатлила не само зрителите, но и специалистите. ќт тогава е участвал в още два сериала и пет игрални филма преди неверо€тни€ успех, който му донесе „≈зел”.

“урски€т актьор  енан »мирзалъоглу, който за всички в “урци€ е известен като ≈зел, по името на геро€ си в най-гледани€ през последните две години екшън сериал, е ангажиран за главната рол€ в Дƒжевдет бей и неговите синовеФ Ц първата тв поредица по роман на ќрхан ѕамук, носител на Ќобелова награда за литература. расавецът, висок 1,90 м и носи обувки номер 46, има ц€ла поредица от известни при€телки, но най-дългата му връзка, продължила шест години, е с актрисата «ейнеп Ѕешерлер, позната на българските зрители от сериала „ѕод липите” и като Ќад€ от „Ћюбов и наказание”. ƒвамата се влюбили на снимачната площадка на телевизионни€ сериал „«драч”, а през пролетта на 2009 г. се разделиха.  енан призна, че причината за разд€лата им се крие в различните им мнени€ за женитбата. «ейнеп говори за сватба, но аз н€мам такива планове, каза актьорът, който сега е сред най-желаните ергени в “урци€.

ќт миналата година  енан има връзка с 26-годишната манекенка …озге јкбулут, ко€то подобно на него през 2009 г. заема първо м€сто на конкурс за модели. ¬ началото на €нуари плъзнаха слухове, че двамата са се разделили, тъй като актьорът замина сам на почивка в јвстрали€. —лед като се върна обаче двамата се по€виха заедно на публични места, за да разсе€т клюките. »наче  енан »мирзалъоглу не обича много светски€ живот и по-често може да бъде вид€н на разходка в планината...

—поделете:

Cinefish.bg ќў≈ Ќќ¬»Ќ»
Cinefish.bg - ¬сичко за киното ћЌ≈Ќ»я Cinefish.bg - ¬сичко за киното

1  оментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
ruslan Ќеутрално
1 26.03.2012, 04:57
ќценка: 0
0 гласа

mnogo e visok maleee i kakuv nomer obuvki nosi lubimiatmi artist

 
 

«а да напишете коментар, е нужно да влезете с ¬ашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg