Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Есай Моралес заменя Никълъс Холт в „Мисията невъзможна 7“

Есай Моралес заменя Никълъс Холт в „Мисията невъзможна 7“
Cinefish.bg

Артисти
Есай Моралес заменя Никълъс Холт в „Мисията невъзможна 7“

22.05.2020, 08:30  |   Видяна: 856  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Напоследък не му върви на Никълъс Холт. Той беше сред кандидатите на финалната права за ролята на Батман, но не успя да надделее над Робърт Патинсън. Впоследствие Холт получи реванш, след като в началото на тази година бе обявено, че ще играе основния злодей в двете продължения на „Мисията невъзможна“. Но явно и това няма да се случи.

Холт се налага да се оттегли, защото има друг ангажимент. Снимките на „Мисията невъзможна 7“ започнаха през февруари, но бяха прекъснати заради епидемията от коронавируса. Очаква се те да бъдат подновени в края на лятото или началото на есента. Тогава звездата от „Толкин“ ще снима друг филм и така неговата роля ще бъде поета от Есай Моралес.

Есай Моралес заменя Никълъс Холт в „Мисията невъзможа 7“

Новината съобщи създателят на последните няколко филма от поредицата Кристофър Макуори. Така Моралес ще се присъедини към Том Круз и останалите звезди от екипа на Итън Хънт, сред които отново са Ребека Фъргюсън, Саймън Пег и Винг Реймс.

Заради забавянето на снимките бе изместена и премиерната дата на „Мисията невъзможа 7“ от 23 юли на 19 ноември 2021 г. Следващата част пък ще излезе на 4 ноември 2022 г.

Звездата от „Ла Бамба“ Моралес напоследък се снима в няколко популярни сериала. Сред тях са „Как да ни се размине за убийство“ и „Озарк“.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg