Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Емилия Кларк в страстна любовна история

Емилия Кларк в страстна любовна история
Cinefish.bg

Артисти
Емилия Кларк в страстна любовна история

09.05.2019, 09:15  |   Видяна: 915  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Звездата от „Игра на тронове“ ще ни се представи в романтична светлина. Емилия Кларк ще играе поетесата Елизабет Барет във филма „Let Me Count the Ways“. Режисьор ще бъде Бьорн Рунге, а сценарият е дело на Пола Милн.

Емилия Кларк в страстна любовна историяФилмът разказва за любовната афера между Барт и драматурга Робърт Браунинг. Действието се развива в средата на 19 век. Елизабет живее в семейната къща със своите братя и сестри в квартала на богаташите в Лондон. Заради своите стихове тя се превръща в знаменитост, но става жерта на загадъчна болест.

Елизабет остава затворена в дома си, тъпчейки се с всевъзможни болкоуспокоителни. Точно тогава в живота й се появява младия и импулсивен Робърт. Той разпалва истинска страст, за която тя досега само е писала в своите стихове. Двамата си стават много близки, но бащата на Елизабет прави всичко по силите си, за да може тя да е изцяло под негов контрол.


Емилия Кларк в страстна любовна историяРунге доказа своята класа с екранизацията по романа „Съпругата“, която донесе безкрайно много награди на изпълнителката на главната роля Глен Клоуз. Милн пък е една от най-популярните британски сценаристки, носителка на БАФТА.

Предстои ни да видим Кларк в новата комедия на Пол Фейг „Last Christmas“, заедно с Хенри Голдинг, Мишел Йео и Ема Томпсън, която е и автор на сценария. Иначе ще можем да й се порадваме още малко в ролята на Денерис Таргариен, последните епизоди на феномена „Игра на тронове“ предстоят в следващите две седмици.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg