Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Ќачало ї

Ќовини

ї

“в новини ≈лен  олева лее сълзи в Д»скрено & личноФ

≈лен  олева лее сълзи в Д»скрено & личноФ
≈лен  олева лее сълзи в Д»скрено & личноФ
Cinefish.bg

“в новини
≈лен  олева лее сълзи в Д»скрено & личноФ

11.10.2013, 15:04  |   ¬ид€на: 2629  |   Press Release  |   “¬
—ълзи от незаслужена обида ще се ле€т в студиото на „»скрено & лично” този петък по TV7. ƒо водещата ћиглена јнгелова ще седне младата и талантлива актриса ≈лен  олева. ≈кспертите на „»скрено и лично” – психологът ≈лена “ачева, докторът по физика Ќено ƒимов и експертът по публична комуникаци€ ¬есислава “анчева ще покажат на зрителите ≈лен  олева такава, каквато е - една „стара душа” в младо т€ло и детско лице, пораснала твърде рано, но запазила любопитството си към света и доверието в хората.

јктрисата ще очертае основните проблеми в характера си - неувереността и прибързаността. ≈лен ще признае, че е изгубила доверие в себе си и околните и ще потърси помощ, за да продължи напред.

≈лен  олева лее сълзи в Д»скрено & личноФќще в началото на разговора, звездата от филма „Ўивачки” н€ма да успее да сдържи сълзите си и със задавен глас ще сподели, че не разбира защо, когато подхожда към хората искрено, те й отвръщат с безпричинна агреси€.

–азнищвайки надълбоко емоционални€ проблем, тримата експерти на ћиглена јнгелова ще стигнат до най-драматични€ и повратен момент в живота на ≈лен  олева – загубата на баща й, когато т€ е едва на 4 години. »менно този момент от живота й ще се окаже повод за все още обърканите й емоции.

—лед като ≈лен остава без едини€ си родител, т€ е преместена да живее при баба си и д€до си по майчина лини€. „ќще тогава не си се вписвала в прагматични€ св€т на възрастните и си останала неразбрана”, об€сн€ва психологът ≈лена “ачева. јктрисата признава, че до 7 клас е била пълна отличничка, след което нещо се промен€ и т€ започва да  получава слаби оценки.

“ийнеджърски€т й бунт “ози бунт € води към решението да се посвети на актьорската професи€, за да бъде различна - да бъде творец. „Ќе прав€ това, което искам, не игра€ ролите, които искам, затова не см€там, че съм усп€ла. —ложиха ми известност като за петима, но за какво ми е този приписан успех?”, разсъждава ≈лене в студиото на „»скрено и лично”.  расивата актриса признава, че й е трудно да се довер€ва на хората, а като основни проблеми в характера си изтъква мързела и егоизма.

—амо за час ефирно време, водещата и нейни€т екип ще успе€т да убед€т ≈лен  олева, че нейните пороци всъщност са положителни качества, защото т€ усп€ва да ги използва градивно.

√ледайте ≈лен  олева в „»скрено & лично”, този петък, 11 октомври, от 16 часа, само по TV7.


—поделете:

Cinefish.bg ќў≈ Ќќ¬»Ќ»
Cinefish.bg - ¬сичко за киното ћЌ≈Ќ»я Cinefish.bg - ¬сичко за киното


«а да напишете коментар, е нужно да влезете с ¬ашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg