Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Екшън петъци с Жан-Клод Ван Дам през февруари по bTV Action

Екшън петъци с Жан-Клод Ван Дам през февруари по bTV Action
Всеки петък от 22:00 часа зрителите ще гледат блокбъстърите „Универсален войник: Завръщането”, „Максимален риск”, „Двойна комбина” и премиерния за канала „Тежка кавалерия”.
Cinefish.bg

Тв новини
Екшън петъци с Жан-Клод Ван Дам през февруари по bTV Action

27.01.2012, 11:49  |   Видяна: 2881  |   Press Release  |   ТВ

През февруари bTV Action ще зарадва любителите на адреналина с екшън петъци с участието на един от най-любимите актьори, специалистът по източни бойни изкуства – Жан Клод Ван Дам. Всеки петък от 22:00 часа зрителите ще гледат блокбъстърите „Универсален войник: Завръщането”, „Максимален риск”, „Двойна комбина” и премиерния за канала „Тежка кавалерия”.

Универсален войник: ЗавръщанетоЕкшън приключението започва на 3 февруари с „Универсален войник: Завръщането”, когато Жан-Клод Ван Дам ще влезе в ролята на Люк Деверо - неуморен войник, който е единственият останал жив след приключването на проекта Универсален боец. Люк се е оттеглил, докато не го назначават за технически експерт по нов специален проект на правителството, чиято цел е да се подготви по-силен, по-обигран, по-изискан и интелигентен войник. Проектът върви по план, докато в един момент супер компютърът на войника С.Е.Т. (Майкъл Джей Уайт) не развива свой собствен умствен потенциал. С.Е.Т. започва да крои какви ли не планове, сред които и унищожението на Деверо и отвличането на дъщеря му.

На 10 февруари от 22:00 часа зрителите на bTV Action ще се срещнат с Ален Моро (Жан-Клод ван Дам), който разбира за съществуването на своя брат-близнак, когато го вижда прострелян на улицата. За да разбере какъв е бил той, Ален трябва да стане Михаил и да проследи връзките на брат си с руската мафия Малката Одеса в Ню Йорк. Но съществува един проблем: всички следи от живота на Михаил изчезват светкавично, а единствения човек, който го познава най-добре - Алекс (Наташа Хендстридж), може би няма да каже всичко, което знае... Припознат за брат си и обкръжен от руския престъпен синдикат в Ню Йорк Малката Одеса, Ален бързо е въвлечен в играта...

Двойна комбинаЕдин от най-касовите американски хитове –„Двойна комбина”, ще събере зрителите на bTV Action пред малкия екран на 18 февруари от 22:00 часа. Джак Куин (Жан-Клод ван Дам) - най-добрият борец срещу тероризма, иска да излезе от играта. Но в навечерието на последната си мисия той изпуска целта си - опасният и загадъчен терорист Ставрос (Мики Рурк) - и губи всичко за части от секундата. Куин идва в съзнание в Колонията - лагер за разузнавачи, които са твърде опасни, за да бъдат оставени на свобода, но и твърде ценни, за да бъдат премахнати. Има само един човек, който може да помогне на Куин да се върне в играта - ексцентричният, но не по-малко опасен търговец на оръжие Йаз (Денис Родман)....

Тежка кавалерияФинал на екшън петъците с Жан-Клод Ван Дам по bTV Action ще постави премиерният за канала „Тежка кавалерия”. Филип Соваж е ветеран от Специалните сили, участник във Войната в Залива, нает да защитава шампиона в тежка категория, станал богат предприемач, Уейн Баркли. Той и семейството му са застрашени от рап-магнат и ганстер, освободен от затвора и жадуващ да си отмъсти. За да осигури максимална защитата на семейството, Соваж събира екип от млади бойци и бивши войници, които стават известни като „Тежката кавалерия”.

В три поредни съботи – на 11, 18 и 24 февруари, екшън каналът на България ще завърти и трите части на блокбъстъра „Умирай трудно” с участието на Брус Уилис.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg