Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Едуард Фърлонг се завръща в новия „Терминатор“

Едуард Фърлонг се завръща в новия „Терминатор“
Cinefish.bg

Артисти
Едуард Фърлонг се завръща в новия „Терминатор“

19.07.2019, 08:03  |   Видяна: 1006  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Знаем, че звучи невероятно, но това е самата истина. Едуард Фърлонг – момчето, което бе предопределено да стане Джон Конър, се завръща в този образ почти 30 години след участието си в „Терминатор 2: Денят на Страшния съд“. Ще го видим отново в компанията на Линда Хамилтън и Арнолд Шварценегер в „Терминатор: Мрачна съдба“.

 Едуард Фърлонг се завръща в новия „Терминатор“

От няколко месеца се заговори, че Фърлонг ще се завърне в новия филм от поредицата, който ще е дългоочакваното продължение на „Денят на Страшния съд“. Ето че новината е официално потвърдена от самия Джеймс Камерън по време на фестивала Comic-Con в Сан Диего.

Прочутият режисьор в момента снима продълженията на „Аватар“ и нямаше как да присъства лично на форума. Все пак бе излъчено негово обръщение към феновете. „Заех се с този филм без някакви специални очаквания, но с твърдото желание да направя най-добрия „Терминатор“ за 2019 г. С тази цел поканихме Линда да се завърне и тя се съгласи. Затова построихме историята около нейната героиня. Едуард също се завръща в ролята на Джон“, заяви Камерън, който е сценарист и продуцент на новия филм, режисиран от Тим Милър („Дедпул“).

Едуард Фърлонг се завръща в новия „Терминатор“

В излъченото видео е представена и Сара Конър, която обяснява какво е правила толкова дълго време – преследвала е Терминатори. Камерън допълва, че с Милър са направили нещо съвсем ново на тази поредица, което определено ще изненада феновете.

Все още не знаем какво точно се случва с героя на Фърлонг, както и с прочутия Т-800 на Шварценегер. Милър само предупреждава, че екшън легендата ще се представи в съвсем нова светлина. Премиерата на „Терминатор: Мрачна съдба“ очакваме с още по-голямо нетърпение на 1 ноември.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg