Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Двойна доза от „1001 нощи” и петъчни филмови вечери в ефира на Нова ТВ

Двойна доза от „1001 нощи” и петъчни филмови вечери в ефира на Нова ТВ
Двойна доза от „1001 нощи” и петъчни филмови вечери в ефира на Нова ТВ
Cinefish.bg

Тв новини
Двойна доза от „1001 нощи” и петъчни филмови вечери в ефира на Нова ТВ

07.01.2014, 14:45  |   Видяна: 835  |   Press Release  |   ТВ
С нови изненади за зрителите започва новата година в ефира на Нова ТВ. Още тази седмица в това ще се убедят както любителите на хитовите турски сериали, така и почитателите на вечните филмови класики.

Всеки делничен ден, от 13.30 ч. до 16.00 ч., зрителите ще могат да се насладят на двойна доза от сериала „1001 нощи”.

Всеки делничен ден, от 13.30 ч. до 16.00 ч., зрителите ще могат да се насладят на двойна доза от сериала „1001 нощи”. Поводът е приближаващият финал и дългоочакваната развръзка на историята между Онур и Шехерезада. Именно затова  Нова ТВ ще излъчва двойни епизоди от поредицата до нейния голям финал в средата на януари. Припомняме, че краят на първия сезон бе уникален – сватбата на главните герои Онур и Шехерезада се излъчва на живо, а гости на нея са реални известни личности от турския елит.

Със сватба завършва и вторият сезон – между Шехерезада и Енгин. Тя обаче се проваля и Шехерезада се връща при Онур и истинското си семейство. Как ще приключи историята, предстои да разберем на 17 януари в ефира на Нова ТВ. Дотогава зрителите ще могат да следят неочакваните обрати и драматичните отношения между актьорите в двойните епизоди на поредицата. Освен с напрегнатия сюжет, „1001 нощи” провокира зрителския интерес и с любовта на главните герои и извън снимачната площадка. Актьорите Халит Ергенч и Бергюзар Корел пренасят любовта си в живота, като скоро след снимките двамата се венчаят, а впоследствие се ражда и синът им Али.

И докато в обедните часове ефирът на Нова ТВ ще отдава заслуженото на драматичната турска сага, запазено място в праймтайма на петъчните вечери ще имат един от най-хитовите филмови заглавия. Петъчният филмов маратон ще започне още този петък, 10 януари, 20.00 ч., когато началото ще постави екшън-комедията „Ченгето от Бевърли Хилс”. В продължение на три петъка брилянтният Еди Мърфи ще следи реда в Бевърли Хилс в трите поредни части на заглавието, а след това ще предаде щафетата на други филмови хитове. Така през целия месец януари и февруари уикендът в ефира на Нова ТВ и традиционните за него филмови заглавия ще започва още от петък вечер.

Двойни епизоди на „1001 нощи” – всеки делничен ден от 13.30 до 16.00 ч. по Нова ТВ
Петъчни филмови вечери – от 10 януари, всеки петък, от 20.00 ч., по Нова ТВ


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg