Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Дуейн Джонсън се събира с режисьора на „Джуманджи“

Дуейн Джонсън се събира с режисьора на „Джуманджи“
Cinefish.bg

Филми
Дуейн Джонсън се събира с режисьора на „Джуманджи“

10.10.2018, 16:20  |   Видяна: 729  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Netflix се сдобиха с поредния си голям хит. Все пак в „John Henry and The Statesmen“ главната роля ще изпълнява Дуейн Джонсън, а режисьор ще е Джейк Касдан, направил един от най-големите хитове на екшън звездата – „Джуманджи: Добре дошли в джунглата“ с приходи от почти милиард долара.

Двамата ще са и сред продуцентите на новия филм, а сценарист ще е Том Уилър („Lego Ninjago: Филмът“), който ще е и изпълнителен продуцент.

Това ще е поредната роля точно като за Джонсън. Той ще играе легендарния Джон Хенри, популярен американски герой, известен с невероятната си сила. Той ще бъде начело на екип от популярни герои и легендарни имена от целия свят. Явно Netflix ще се опитат да поставят началото на поредица, след като други студия се провалиха в подобни начинания (спомнете си миналогодишните провали „Крал Артур: Легендата за меча“ и „Мумията“).

И понеже Джонсън е много активен в социалните мрежи, побърза да се похвали с кратък тийзър на филма. Може да го видите тук. В момента той се снима в очаквания с огромен интерес „Хобс и Шоу“, заедно с Джейсън Стейтъм, а Касдан се подготвя за началото на снимките на продължението на „Джуманджи“, което се очаква да излезе през декември 2019 г.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg