Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Бокс офис Дуейн Джонсън отново на върха в боксофиса

Дуейн Джонсън отново на върха в боксофиса
Дуейн Джонсън отново на върха в боксофиса
Cinefish.bg

Бокс офис
Дуейн Джонсън отново на върха в боксофиса

16.04.2018, 07:21  |   Видяна: 1050  |   синефиш.бг  |   БОКС ОФИС
Rampage: Унищожителите“, новият хит на Дуейн Джонсън, логично превзе върха в американския боксофис. Адаптацията по популярната видеоигра спечели 34,5 млн долара и още 114,1 млн по света.

На второ място с много малка разлика остана шампионът от миналата седмица „Нито звук“. Стряскащият филм на Джон Кразински е с приходи 32,9 млн долара и вече има почти 100 млн за 10 дни на екран. Засега „Нито звук“ се представя по-добре от други хитове в жанра като „Бягай!“, „На парчета“ и „Заклинанието“. Благодарение на него „Парамаунт“ се надяват най-после да се похвалят с голям хит, след поредица провали през последната година и половина.

Трети се нареди друг нов филм, който също е доста страховит – „Истина или предизвикателство“. Новият хит на Blumhouse стартира с 19 млн долара, което е малко по-слаб резултат от предишния хорър филм на студиото „Честита смърт“ (26 млн).

На четвърто и пето място са новият филм на Спилбърг „Играч първи, приготви се“ и комедията „Секс на куково лято“ съответно с 11 млн и 10 млн долара.

Другата голяма боксофис новина е големият успех на „Дисни“, надминал границата от 2 милиарда долара от началото на годината. Съвсем скоро приходите на студиото ще скочат още повече с премиерата на „Отмъстителите: Война без край“.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg