Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Дуейн Джонсън – Скалата с главна роля в нов филм за комиксов супергерой

Дуейн Джонсън – Скалата с главна роля в нов филм за комиксов супергерой
Дуейн Джонсън – Скалата с главна роля в нов филм за комиксов супергерой
Cinefish.bg

Артисти
Дуейн Джонсън – Скалата с главна роля в нов филм за комиксов супергерой

27.03.2014, 10:22  |   Видяна: 5861  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Благодарение на участията си в хитовете “Кръв и пот”, “Бързи и яростни 6” и “G.I. Joe: Ответен удар” Дуейн Джонсън – Скалата бе обявен за най-печелившия филмов актьор за изминалата 2013-та година. През предстоящия летен сезон Джонсън ще се завърне на големия екран в режисирания от Брет Ратнър приключенски екшън “Херкулес”, а след броени дни той ще възобнови и работата си по седмата част на “Бързи и яростни”.

Един от другите предстоящи филмови проекти на бившата кеч звезда е все още неозаглавен филм, който ще черпи вдъхновение от комиксите за Батман и Супермен на компанията DC Comics.

 Дуейн Джонсън – Скалата с главна роля в нов филм за комиксов супергеройПроектът все още не разполага с готов сценарий, но това, което вече се знае е, че подобно на “Черният рицар” и “Човек от стомана” историята ще се фокусира върху преживяванията на един положителен комиксов герой, а не върху група от няколко персонажи (какъвто бе случая с “Отмъстителите 3D” и “Фантастичната четворка”). По време на кинофестивала “CinemaCon” Дуейн Джонсън потвърди намерението си да участва в подготвяната лента, но запази в тайна самоличността на своя персонаж.

Джонсън: “Тепърва трябва да намерим сценаристи за проекта. Както повечето хора аз също обичам историите за супергерои и от няколко години насам провеждам разговори с DC Comics. Има взаимен интерес и единственото, което трябваше да направим е да се спрем на правилния герой.

Все още не мога да разкрия неговото име, но мога да кажа, че той е доста известен и досега не се е появявал на големия екран.  Като персонаж той е много сложен и притежава сила, която се равнява единствено на силата на Супермен. За мен беше важно този герой никога да не се е появявал в друг филмов проект, защото това ми дава по-голяма свобода като актьор и мога да добавя черти към характера му, които смятам, че ще го направят по-интересен.”

Има слухове, че персонажа на Дуейн Джонсън ще бъде представения за първи път през 1983-та година Лобо - рокер анти-герой от вселената на DC Comics, който обича насилието и e описван като “екстремна комбинация между Наказателят и Върколака”.

Името на Джонсън се свързваше с филмовата адаптация на комикса “Лобо” в продължение на няколко години, но все още не се знае дали това е проекта, който актьора и DC Comics разработват в момента.

Според последната информация по-конкретни детайли за все още неозаглавената продукция ще бъдат разкрити по време на тазгодишния комиксов и филмов фестивал “Комик-Кон” (чиито старт ще бъде даден през месец юли).

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg