Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини "Досиетата "Х" - по bTV Cinema от 7-и февруари

Досиетата Х - по bTV Cinema от 7-и февруари
Дейвид Духовни и Джилиан Андерсън разследват паранормални явления в сериала „Досиетата „Х” по bTV Cinema.
Cinefish.bg

Тв новини
"Досиетата "Х" - по bTV Cinema от 7-и февруари

28.01.2011, 12:09  |   Видяна: 3031  |   синефиш.бг  |   ТВ

Дейвид Духовни и Джилиан Андерсън разследват паранормални явления в сериала „Досиетата „Х” по bTV Cinema.

В света на паранормалните явления ще се потопят зрителите на bTV Cinema от 7 февруари с научно-фантастичния сериал „Досиетата „Х”.

Поредицата, в която главните роли се изпълняват от Дейвид Духовни и Джилиан Андерсън,  ще се излъчва всяка делнична вечер от 22:00 часа.

Сериалът се състои от 9 сезона, като първият е излъчен през 1993 г. Носител е на редица престижни награди, сред които „Златен глобус” за най-добър драматичен сериал, награда „Еми” за най-добри звукови ефекти и за най-добър декор. През 1997 г. Дейвид Духовни печели „Златен глобус” за най-добър актьор в драматичен сериал, а Джилиан Андерсън е отличена със същата награда за най-добра актриса.

Главният герой в сериала е необикновеният агент на ФБР Фокс Мълдър. Той се заема да разследва група от неразрешени случаи, познати като “Досиетата “Х”, за които се предполага, че включват паранормални явления. За да опровергае неговите теории, се появява и Дейна Скъли – млад, скептичен агент, с диплома по медицина, пристрастена към науката. По време на разследванията си агентите се сблъскват със сложни правителствени заговори, извънземни, мистични истории.

Досиетата “Х” е смесица от силна вяра, рационален ум, остроумни отговори и силно привличане, допълнени от напрегнатостта на задачите, с които се заемат двaмата агенти.

Изпълнителен продуцент на сериала е Крис Картър. Участват още Мич Пиледжи и Робърт Патрик.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg