Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Дом на киното: Кино програма за периода от 21-27 юни 2024

Дом на киното: Кино програма за периода от 21-27 юни 2024
Дом на киното: Кино програма за периода от 21-27 юни 202
Cinefish.bg

Филми
Дом на киното: Кино програма за периода от 21-27 юни 2024

21.06.2024, 17:11  |   Видяна: 346  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
С цели четири премиери ще ви зарадваме от днес. Остин Бътлър, Джоди Комър и Том Харди са част от звездите в "Моторджии", новия филм на Джеф Никълс ("Loving"), в стила на класики като "Дивият" и "Волният ездач". Непредсказуемият гений Салвадор Дали показва рогата си пред една журналистка в комедията "Даааааали!". Британският бисер "Невероятното странстване на Харолд Фрай" е топла и невероятно забавна история с участието на носителя на "Оскар" Джим Броудбент. Ще гледаме и българския филм "Любен", а тази вечер ви очакваме на среща с екипа му и тематични коктейли в Cush Bar.

Във вторник заповядайте на специална прожекция на документалния филм на Константин Бонев "Оловният войник". Ще присъства и самият режисьор, а входът е свободен.

В сряда е третата прожекция на "Вуйчо Ваньо", за която билетите са изчерпани. Имате две последни възможности да видите Андрю Скот в този зашеметяващ спектакъл - на 3 и 6 юли, билетите се продават с невероятна скорост.

Продължават прожекциите на новия шедьовър на магьосниците от Pixar "Отвътре навън 2", на последния му филм на Кен Лоуч "Старият дъб", както и на смайващия документален филм "Китовете, пазители на планетата".

На 29 юни ще излъчим в памет на голямата актриса Анук Еме "Най-хубавите години от един живот", билетите за филма, в който за последно неин партньор е Жан-Луи Трентинян са вече в продажба.

Очакваме ви в Дом на киното!

Дом на киното: Кино програма за периода от 21-27 юни 202
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg