Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Долината на слънцето

Долината на слънцето

Dolina Sunca 2009
Споделете:  
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ
 

Семейната теленовела „Долината на слънцето” се развива на фона на живописното градче Ябланово. Сериалът проследява съдбата и отношенията между героите в една специфична среда, в която животът им се преплита по различни начини и те зависят един от друг. „Долината на слънцето” е разказ за любов, страст, измяна, загубено доверие и наново изградено приятелство.

Доскоро Ева Крал, главната героиня, е имала идеален живот. Тя е била щастливо омъжена и със съпруга й са изградили успешна кариера и богат социален живот, докато една вечер мъжът на Ева не загива в автомобилна катастрофа. Отначало тя е съсипана и не може да се съвземе, но след няколко месеца решава да замине за Ябланово – градче на стотина километра от столицата, където съпругът й държи кантора от години. Пътуването променя живота й из основи. Ева е очарована от привидната идилия и решава да купи изоставена къща край градския площад. Но Ябланово й поднася неприятна изненада – оказва се, че мъжът й е водил двойнствен живот и е създал друго семейство тук. Кметицата Юлия Витезович има 5-годишен син от него. Въпреки шока Ева решава да ремонтира старата къща и да я превърне в хотел и така започва бизнес в една враждебна среда, без никакъв опит.

Пристигането на Ева разбърква ежедневието на малкия град и хвърля светлина върху отдавна пазени тайни. Витезович и Буковац са двете най-влиятелни семейства, които поддържат добри отношения поколения наред, въпреки различията в социалното им положение. Буковац държат семеен ресторант, а Витезович са богати собственици на недвижими имоти. Това, което всъщност свързва двата рода, е тайна любов и извънбрачни връзки.

С пристигането си в Ябланово Ева привлича вниманието на местните мъже, особено на двама приятели – Кристиян Витезович и Андрия Буковац. Двамата са коренно различни, но за Ева са еднакво интересни. Тя е трогната от вниманието им, но все още е емоционално опустошена. Между двамата приятели се разгаря съперничество, което се изостря от факта, че кметицата Юлия е била влюбена в Андрия.

Ева и Юлия – две жени, които при други обстоятелства биха станали приятелки, са свързани от съдбата. Те ще изминат дълъг и драматичен път от открита враждебност до постепенно сближаване, добро познанство и съюз в битка срещу една по-голяма опасност за Ябланово, а накрая – и приятелство.

„Долината на слънцето” е емоционално зареден разказ за два главни женски образа, но разгръща и други напрегнати и интересни сюжети, някои от които създават усещането за истински трилър. Героите са от различни, но взаимно свързани възрастови групи – от най-младите (18-25 г.), през средната възраст (30-40 г.), до най-възрастните (от 50 г. нагоре). Всички поколения са представени равнопоставено в сюжета и в емоционалните и делови отношения.Коментари (0)
|
Коментирай »


Световна премиера: 21.09.2009
Жанр: Драма, Романтичен
Хърватска / 2009 / 45 минути
Сценарист: Даниел Кушан, Никола Иванда
Режисьор: Диана Печкай Вукович, Милиян Ивезич
В ролите: Иван Херцег, Ана Виленица, Бояна Грегорич Виезович, Роберт Курбаша, Петар Чиритович, Надежда Перишич-Нола, Ранко Зидарич
Разпространител:
Ring Multimedia
Други заглавия:
Valley of the Sun, TV Series 2009–2010
Сайтове:
IMDB IMDB

РЕЙТИНГ НА ФИЛМА РЕЙТИНГ НА ФИЛМА РЕЙТИНГ НА ФИЛМА
Критиците: Няма рецензии.
Потребители:
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
14
Гласувай:
МНЕНИЯ


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


Долината на слънцето (2009)

Dolina Sunca
 
 

Трейлъри

 

Почукването,Knock at the Cabin - Почукването Професия: Стриптийзьор 3,Magic Mike's Last Dance - Професия: Стриптийзьор 3 Мистериозно убийство 2,Murder Mystery 2 - Мистериозно убийство 2
Другата вдовица,The Other Widow - Другата вдовица Нощен пазач,Night Watch - Нощен пазач Без край,No End - Без край
65,65 - 65 Шазам! Яростта на боговете,Shazam! Fury of the Gods - Шазам! Яростта на боговете Ант Мен и Осата: Квантомания,Ant-Man and the Wasp: Quantumania - Ант Мен и Осата: Квантомания

  1. 4.
    Една провинциална болница,A provincial hospital - Една провинциална болницаЕдна провинциална болница Посветен на Covid-ежедневието в болн...
  2. 5.
    Червените обувки,Red Shoes - Червените обувкиЧервените обувки Червените обувки разказва за възраст...
  3. 6.
    Щипка карамфил,Cloves & Carnations - Щипка карамфилЩипка карамфил Главният герой Муса пренася трупа на... 
Cinefish.bg Cinefish.bg