Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Доктор Кой

Доктор Кой

Doctor Who 2005
Споделете:  
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ
 

Коледа на 2007-а е. На Земята космически кораб транспортира пътници от планетата Сто, за да видят какво представляват коледните празници. Корабът доста на помня по стил интериорът на Титаник. Пасажерите, както и обслужващият хепсонал са облечени по начина, по който са били и тези от кораба през 1912-а.

Доктор Ху се присъединява към пътуващите и се сприятелява със сервитьорка на име Астрид Пет. След разходка из Лондон, докторът и Астрид се връщат на кораба, точно преди той да бъде ударен от метеор, който да предизвика безброй повреди и жертви. Докторът и още няколко оцелели трябва да предотвратят сблъсъка на кораба със Земята.

Доктор Ху: Краят на времето:
Най-големият противник на Доктора – Майстора, се преражда в нощта на Коледа. И двамата са решили да надхитрят смъртта и битката помежду им се пренася от празните полета около Лондон до Вратата на вечността. Извънземният Оод предупреждава за още по-голяма надвисна опасност на ужасяваща сянка, която ще падне над цялата Вселена. Плановете на Майстора се оказват погрешни и скоро Доктора се озовава сам в битката срещу неизвестната опасност, която грози Земята.

Доктор Ху: Коледно нашествие:
Коледа е и Джаки Тайлър приготвя коледната вечеря, без да знае кога точно ще се прибере дъщеря й Роуз... и дали въобще ще се прибере. За нейна изненада тя чува познат звук навън. Тя се отправя натам, заедно с Мики и вижда Роуз с един непознат човек. Всъщност не е толкова непознат – това е Доктора. Първоначално неориентиран в обстановката, той изведнъж се сеща какво трябва да направи и заявява: “Весела Коледа!”. Доктора припада, а Роуз търси утешение в коледен шопинг, заедно с Мики. Когато обаче двамата са нападнати от банда маскирани като Дядо Коледа, Роуз ще трябва да разчита на себе си, защото Докторът още не се е събудил.

Доктор Ху: Булката беглец
Дона, жена на средна възраст, която е на път най-накрая да сключи брак с годеника си Ланс, се оказва транспортирана на огромен космически кораб. Той се оказва TARDIS и е добре познат на доктор Ху, който и без това трябва да се справя с липсата на Рози Тайлър. Господарят на времето научава, че Дона по някакъв начин е свързана с извънземен сценарий за разрушаване на Земята. Докато времето бавно се точи, докторът ще трябва да се справи отново с армия от роботизирани Дядо Коледовци. Дали ще успее да попречи на злата императрица да елиминира планетата? При това без подкрепата на Рози?

Доктор Ху: Пътешествието на прокълнатите:
Коледа на 2007-а е. На Земята космически кораб транспортира пътници от планетата Сто, за да видят какво представляват коледните празници. Корабът доста на помня по стил интериорът на Титаник. Пасажерите, както и обслужващият хепсонал са облечени по начина, по който са били и тези от кораба през 1912-а. Доктор Ху се присъединява към пътуващите и се сприятелява със сервитьорка на име Астрид Пет. След разходка из Лондон, докторът и Астрид се връщат на кораба, точно преди той да бъде ударен от метеор,  който да предизвика безброй повреди и жертви. Докторът и още няколко оцелели трябва да предотвратят сблъсъка на кораба със Земята.Коментари (0)
|
Коментирай »


Световна премиера: 26.03.2005
Жанр: Сериал, Фантастика, Драма, Приключенски
Великобритания, Канада / 2005 / 45 минути
Сценарист: Ръсел Т. Дейвис, Стивън Мофат, Тери Нейшън, Гари Дейвис, Кит Педлер
Режисьор: Юрос Лин, Греам Харпър, Джеймс Стронг, Джеймс Хауес
В ролите: Карън Гилън, Джена Коулман, Дейвид Тенант, Байли Пайпър, Камий Кодури, Ноел Кларк
Разпространител:
BBC
Други заглавия:
TV series 2005; Доктор Ху: Пътешествието на прокълнатите (Doctor Who The Voyage Of The Damned), Доктор Ху: Краят на времето, Доктор Ху: Пътешествието на прокълнатите (Doctor Who: The End of Time), Доктор Ху: Коледно нашествие (Doctor Who: The Christmas In
Сайтове:
IMDB IMDB
Официален сайт Официален сайт

РЕЙТИНГ НА ФИЛМА РЕЙТИНГ НА ФИЛМА РЕЙТИНГ НА ФИЛМА
Критиците: Няма рецензии.
Потребители:
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
6
Гласувай:
МНЕНИЯ


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


Доктор Кой (2005)

Doctor Who
 
 

Трейлъри

 

Носталгия,Nostalgia - Носталгия Cinemania,Cinemania - Cinemania Патешки истории,Migration - Патешки истории
Боб Марли One Love,Bob Marley: One Love - Боб Марли One Love Уонка,Wonka - Уонка Нощно плуване,Night Swim - Нощно плуване
Домът на дракона,House of the Dragon - Домът на дракона Фюриоза: Сага за Фюриоза: Сага за

  1. 4.
    Masters of the Air,Masters of the Air - Masters of the AirMasters of the Air Първи трейлър на филма с Остин Бътлъ...
  2. 5.
    Мадам Уеб,Madame Web - Мадам УебМадам Уеб Ако искате да живеете, трябва да ...
  3. 6.
    Зоната на комфорт,The Zone of Interest - Зоната на комфортЗоната на комфорт Трейлър 2 
Cinefish.bg Cinefish.bg