Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Джуди Денч в първи трейлър на „Red Joan“

Джуди Денч в първи трейлър на „Red Joan“
Cinefish.bg

Филми
Джуди Денч в първи трейлър на „Red Joan“

17.01.2019, 10:06  |   Видяна: 1237  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Вярно, че тя игра шефката на самия Джеймс Бонд, но не можехме да си представим Джуди Денч като шпионка. Все пак легендарната актриса наистина играе такава героиня в драмата по истински случай „Red Joan“, чийто първи трейлър е вече факт. Разбира се, не очаквайте нещо от сорта на драматичните обрати в „Червената лястовица“.

Джуди Денч

Филмът разказва за живота на Мелита Стедман Норууд, разобличена като истински шпионин. Всъщност историята започва с Джоан Стенли (Денч), наслаждаваща се на старините си в английско предградие в началото на 21 век. Внезапен край на уединението й е поставен с нахлуването на MI5, чийто агенти я обвиняват, че е предоставяла секретна информация на комунистическа Русия.След това действието ни пренася в 1938 г., когато младата Джоан (в ролята е звездата от двете части на „Kingsman“ Софи Куксън) е студентка по физика в Кембридж. Тя се влюбва в младия комунист Лео Галич (Том Хюс) и покрай него променя отношението си към заобикалящия я свят. Работейки по строго секретен ядрен проект по време на Втората световна война, Джоан стига до заключението, че светът е на ръба на разрушението. Така тя е изправена пред въпрос с невъзможен отговор – какво би могла да направи в името на мира?

Прочутият театрал Тревър Нън е режисьор на филма, а сценарият е дело на Линдзи Шапиро. Партньори на Денч са още Стивън Кембъл Мур, Бен Майлс и Стивън Боксър. Премиерата на „Red Joan“ предстои по кината във Великобритания на 19 април.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg