Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Джош Гад в новия филм на Роланд Емерих

Джош Гад в новия филм на Роланд Емерих
Cinefish.bg

Артисти
Джош Гад в новия филм на Роланд Емерих

14.05.2020, 08:19  |   Видяна: 566  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Не сме допускали, че двамата може да работят заедно, но ето че това наистина ще се случи. Джош Гад ще участва в „Moonfall“, новият филм на майстора на кино разрушенията Роланд Емерих, създател на емблематични за жанра хитове като „Денят на независимостта“, „2012“ и „След утрешния ден“.

Емерих е автор на сценария, заедно със съсценаристите на „2012“ Харалд Клосер и Спенсър Коен. Сюжетът разказва за необичайната промяна в орбитата на Луната, което може да доведе до сблъсък с нашата планета. До сблъсъка остават само няколко седмици и разнороден екип от специалисти поема на привидно невъзможна мисия, която включва кацане на лунната повърхност и спасение на човечеството.

Джош Гад е първото име в актьорския състав. Той ще играе Кей Си Хаузмен, описван от сценаристите като истински гений. Хаузмен е прекалено интелигентен, но и също толкова странен и неорганизиран. Все пак той пръв прогнозира, че Луната ще излезе от своята орбита.

Lionsgate отново ще са партньори на Емерих и ще разпространяват и този филм
, както се случи с предишния му военен епос „Битката за Мидуей“. Прочутият режисьор ще е и продуцент, заедно със своята компания Centropolis.

Някои специалисти сравняват новия му филм с хита на Майкъл Бей „Армагедон“, като единствената разлика в сюжета е замяната на Луната с астероид. Явно напоследък Емерих копира режисьора на „Скалата“, всички коментират прекалено сходните сюжети на „Битката за Мидуей“ и „Пърл Харбър“.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg