Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Джони Деп се сбогува с Джак Спароу

Джони Деп се сбогува с Джак Спароу
Cinefish.bg

Артисти
Джони Деп се сбогува с Джак Спароу

25.12.2018, 16:07  |   Видяна: 2158  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
След като „Дисни“ обявиха, че ще поставят ново начало на своята популярна поредица „Карибски пирати“, повечето фенове предположиха, че Джони Деп няма да се завърне в култовата си роля на капитан Джак Спароу. Ето че това вече е официално потвърдено.

Шон Бейли, един от шефовете в студиото, обяви, че Деп напуска поредицата. „Искаме да внесем нова енергия и да вдъхнем нов живот на поредицата. Харесвам филмите дотук, но причината да поканим Пол Уерник и Рет Рийс да пишат сценария, е те да ни предложат нещо коренно различно от всичко досега“, сподели Бейли.

Джони Деп се сбогува с Джак Спароу

Рийс и Уерник се доказаха като един от най-успешните тандеми в Холивуд, след сценариите за хитове като „Zombieland“ и особено двете части на „Дедпул“. „Дисни“ много се надяват те да поставят ново свежо начало в поредицата, чийто последен филм „Отмъщението на Салазар“ бе посрещнато доста вяло. А и Деп едва ли ще може да ни предложи нещо по-различно като капитан Спароу.

Говори се, че неговият герой ще бъде заменен с жена пират, чието име е Ред. Тя е последното допълнение в увеселителния парк „Карибски пирати“ и може да бъде видяна на пистата на скоростното влакче.

Ще е интересно да видим в каква посока ще се развие популярната поредица. И след като Спилбърг призна, че има идея да промени пола на Индиана Джоунс, дали това няма да се случи и с любимия пират Джак Спароу? 

Джони Деп се сбогува с Джак Спароу

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg