Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Джони Деп обявил Ал Пачино за луд

Джони Деп обявил Ал Пачино за луд
Джони Деп обявил Ал Пачино за луд
Cinefish.bg

Артисти
Джони Деп обявил Ал Пачино за луд

05.02.2016, 13:21  |   Видяна: 1703  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Джони Деп получи престижната награда Съвременен киномайстор, връчвана в рамките на Международния филмов фестивал в Санта Барбара и отдели повече от два часа за разговор с кинокритика Ленърд Малтин, на чието име е наградата, за разговор, изпъстрен със спомени за кариерата му.

Актьорът си спомни как през 1997 г. е участвал заедно с Ал Пачино в „Дони Браско”. Това се случва скоро след „Новият Дон Жуан”, където си партнира с Марлон Брандо и двамата установяват приятелски настроения. Деп обаче се страхувал от срещата с Пачино и смятал, че едва ли ще има толкова късмет да се сработи с него, колкото с другата легенда. „Марлон обичаше да се забавлява и затова си мислех, че едва ли ще има същия късмет с Ал – споделя той. – Подозирах, че той ще ме накара да се почувствам много неловко с простата сила на таланта си. Но Ал не е такъв, той е много щедър.” Но освен щедър, за Деп той изглеждал и напълно луд.

Актьорът изчакал удобен момент, за да каже на Пачино какво смята за неговата нормалност, на което Пачино го застрелял с отговора: „О, да, такъв съм. Ти не знаеше ли.” А след малко добавил: „Абе, знаеш ли, и ти имаш вид на доста странен.”


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg