Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Джонатан Рис Майърс по следите на жесток убиец

Джонатан Рис Майърс по следите на жесток убиец
Джонатан Рис Майърс по следите на жесток убиец
Cinefish.bg

Филми
Джонатан Рис Майърс по следите на жесток убиец

16.02.2018, 10:46  |   Видяна: 1940  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Звездата от „Тюдорите“ и „ВикингитеДжонатан Рис Майърс бе обявен за изпълнител на главната роля в трилъра „Wake Up“, режисьорски дебют на известния руски оператор Федор Лиас, вече наложил се и в Холивуд. Той ще е режисьор, заедно със своя сънародник Александър Черняев. Лиас ще е и оператор на филма, а Черняев ще е и изпълнителен продуцент.

„Wake Up“, чийто снимки започват през март, представя премеждията на Джон Доу (Майърс), който се събужда в болнично легло, без да си спомня кой е. Скоро той ще открие, че е търсен от полицията за поредица брутални убийства. С помощта на медицинската сестра, която се грижи за него и вярва, че е невинен, Джон избяга от болницата. Двамата заедно се впускат в шеметен екшън по търсене на следи, които ще ги отведат до истинския убиец.

С нарастващия интерес към мистериозните серийни убийства от страна на зрителите, ние нямаме търпение да представим този филм пред дистрибутори на фестивала в Берлин. Убедени сме, че Джонатан Рис Майърс ще бъде фантастичен в тази роля“, заяви продуцентът на филма Андре Релис, в чиято биография изобилстват екшъни с Уесли Снайпс и Никълъс Кейдж.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg