Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми „Джон Уик“ в женски вариант

„Джон Уик“ в женски вариант
„Джон Уик“ в женски вариант
Cinefish.bg

Филми
„Джон Уик“ в женски вариант

09.10.2019, 08:50  |   Видяна: 915  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Не, не си представяйте, че Киану Рийвс ще облече рокля. Знаем, че голямата мания на Холивуд е да поставя жени на мястото на мъжете. Предстои да видим римейк на „Катерачът“ с актриса в главната роля, говори се за заместнички на Джеймс Бонд и Индиана Джоунс. А сега си представете жена на мястото на Джон Уик.

Lionsgate явно са решили да се възползват максимално бързо от успеха на третата част от поредицата с Киану Рийвс. Студиото е избрало Лен Уайзмън за режисьор на „Ballerina“, екшън от вселената на „Джон Уик“. Той ще разказва за професионален убиец, който обаче ще се окаже жена.

Продължение на Джон Уик

Младото момиче отново ще си отмъщава, в случая на тези, които са виновн за смъртта на нейното семейство. Автор на сценария е Шей Хатън, работил по „Джон Уик 3“, както и новия филм на Зак СнайдърArmy of the Dead“.

Продуценти на бъдещия хит ще са Базил Иваник, Ерика Лий и Чад Стахелски, а Киану Рийвс ще е изпълнителен продуцент. Балерини видяхме за кратко в „Джон Уик 3“, но за момента не е ясно дали и Рийвс ще участва в новия филм или ще има само малка роля.

Джон Уик и балерини

„Ballerina“ ще е различен филм от „Джон Уик 4, който също се подготвя междувременно. Все пак третата част счупи всички рекорди и спечели над 323 милиона долара. Тя се превърна в най-големия хит на Lionsgate за домашно кино за последните пет години.

Уайзмън стартира кариерата си с друг екшън с жена в главната роля – „Подземен свят“. Той беше режисьор и на „Умирай трудно 4.0“, като трябваше да режисира и подготвяния отдавна „McClane“.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg