Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Джон Търтълтауб поема режисурата на комедията “Unreasonable Doubt”

Джон Търтълтауб поема режисурата на комедията “Unreasonable Doubt”
Cinefish.bg

Артисти
Джон Търтълтауб поема режисурата на комедията “Unreasonable Doubt”

22.03.2011, 16:41  |   Видяна: 2586  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ

Създателят на “Съкровището” и “Чиракът на магьосника”, Джон Търтълтауб, ще поеме режисурата на романтичната комедия “Unreasonable Doubt”. Сценарият на продукцията, наскоро закупен от студиото Universal Pictures, е на Марк Клайн, чиито най-известни филми са “Добра година” и “Знак на съдбата”.

Създателят на “Съкровището” и “Чиракът на магьосника”, Джон Търтълтауб, ще поеме режисурата на романтичната комедия “Unreasonable Doubt”. В продължение на няколко месеца се смяташе, че следващия филм на Джон Търтълтауб ще бъде третата част от хитовата поредица с Никълъс Кейдж, “Съкровището”, но по всяка вероятност, режисьора ще се насочи към тази продукция, чак след като приключи със снимките на “Unreasonable Doubt”.

Действието на романтичната комедия ще се развива в наши дни, а сюжета ще разказва за мъж и жена, членове на съдебно жури, които поддържат тайна интимна връзка по време на един от най-важните процеси в щата.

“Чували сме за съдебни драми, но много рядко сме чували за съдебни комедии. Това беше и намерението ми когато започнах да пиша сценария – да се получи една, надявам се, доста забавна комедия на фона на съдебен процес.

Филмът ще наблегне на героите си и техните взаимоотношения, а не на сложните тактики използвани от двете страни по време на съдебен процес. Това не е целта ни и не искаме да натоварваме хората с такива подробности. Единственото, което се стремим да направим е една готина комедия, развиваща се на по-различен фон от останалите”, заяви сценариста Марк Клайн.

Кастингите за главните роли все още не са започнали, но според първоначалните слухове, от Universal Pictures вече са се свързали с актрисата Кейт Хъдсън, която има достатъчно опит в жанра “романтична комедия”, благодарение на участията си в “Как да разкараш гаджето за 10 дни”, “Прекрасният живот на Хелън” и “Булчински войни”.

В следващите седмици ще стане ясно дали към Хъдсън наистина е изпратено предложение за участие. За момента, от Universal Pictures отказват да коментират слуховете относно продукцията.

Освен режисьор, Джон Търтълтауб ще бъде и продуцент на “Unreasonable Doubt”, заедно с Андрю Паней (“Ловци на шаферки”), Трейси Фалко (“Офицери и пешки”) и Марадит Френкел (предстоящия “Desperados”).

Продукцията е вече в подготвителен етап, а снимките се очакват да започнат в средата на тази година.

По всяка вероятност, премиерата на “Unreasonable Doubt” ще се състои през лятото на 2012-та година.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg