Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Джон Малкович в нов трейлър на „Новият папа“

Джон Малкович в нов трейлър на „Новият папа“
Cinefish.bg

Тв новини
Джон Малкович в нов трейлър на „Новият папа“

04.11.2019, 08:48  |   Видяна: 558  |   синефиш.бг  |   ТВ
Той ще бъде новият църковен лидер. Джон Малкович ще играе новия папа в продължението на сериала сензация на Паоло Сорентино „Младият папа“. Може да го видим в новия трейлър на очакваната с интерес продукция.

В „Новият папа“ ще има също толкова интриги, съмнения и спазване на божите порядки, както и забележителни цитати от най-важният човек във Ватикана. Този път основно действащо лице е героят на Малкович. В трейлъра виждаме този нов папа да влиза бързо в новата си роля, сякаш е роден за нея. Той се движи из Ватикана в компанията на кардинали и журналисти и сякаш се наслаждава на обожанието, което му демонстрират всички.Но новият папа прекрасно съзнава своите недостатъци и не се притеснява да ги сподели на глас, все едно се изповядва. Той казва на един кардинал: „Аз съм безотговорен, мързелив, помпозен и самомнителен“. Може би той говори за своя предишен живот, който е намекнат за кратко в трейлъра.

От друга страна виждаме и предишния папа Лени Белардо (Джуд Лоу), който лежи в кома в стая някъде във Ватикана. Новият папа очевидно смята Белардо за заплаха към своята позиция на глава на католическата църква и е лесно да предвидим в каква посока ще се развие конфликта в новия сезон на сериала. Премиерата му е през януари 2020 г. по HBO.

Сорентино е режисьор на всички девет езизода, а по сценария работи заедно с Умберто Контарело и Стефано Бисес. В новия сезон ще видим повечето звезди от „Младият папа“, а сред новите попълнения са Шарън Стоун и Мерилин Менсън.

 Джон Малкович в нов трейлър на „Новият папа“

 Джон Малкович в нов трейлър на „Новият папа“

 Джон Малкович в нов трейлър на „Новият папа“

 Джон Малкович в нов трейлър на „Новият папа“Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg