Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Джон Дейвид Уошингтън и Алисия Викандер в нов трилър

Джон Дейвид Уошингтън и Алисия Викандер в нов трилър
Джон Дейвид Уошингтън и Алисия Викандер в нов трилър
Cinefish.bg

Филми
Джон Дейвид Уошингтън и Алисия Викандер в нов трилър

25.04.2019, 01:29  |   Видяна: 685  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Невероятни таланти се събират пред и зад камерата в новия трилър „Born To Be Murdered“. В главните роли ще видим Джон Дейвид Уошингтън и носителката на „Оскар“ Алисия Викандер. Ще им партнират Бойд Холбрук („Логан: Върколакът“) и Вики Крипс („Невидима нишка“).

Алисия Викандер

Джон Дейвид УошингтънЛука Гуаданино ще е сред продуцентите, а в екипа ще са повечето от неговите сътрудници по отличения с „Оскар“ шедьовър „Призови ме с твоето име“. Режисьор на бъдещия хит е Фердинандо Сито Филомарино, а сценарият е дело на Кевин Райс. Действието се развива в Атина и областта Епир в Гърция и разказва за двойка (Уошингтън и Викандер), която по време на почивката си става жертва на насилие с трагични последствия. Снимките вече започнаха в Гърция.

Гуаданино е продуцент, заедно със своя дългогодишен сътрудник Марко Марабито и тяхната компания Frenesy Films. В творческия екип са още познати имена от „Призови ме с твоето име“ – оператора Сайомбху Мукдипром и монтажиста Уолтър Фасано, работил по филмите на Гуаданино, а музиката ще е дело на Рюичи Сакамото.

luca guadanino call me by your name

Сито Филомарино, който е племенник на легендарния италиански режисьор Лукино Висконти и е асистент режисьор на последните три филм на Гуаданино, дебютира като режисьор с биографичната драма „Антония“ за последните години от живота на италианската поетеса Антония Поци. С „Born To Be Murdered“ той ще осъществи своя англоезичен дебют.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg