Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Интервюта Джейсън Стейтъм за продълженията на “Непобедимите” и “Огън в кръвта”

Джейсън Стейтъм за продълженията на “Непобедимите” и “Огън в кръвта”
Джейсън Стейтъм за продълженията на “Непобедимите” и “Огън в кръвта”
Cinefish.bg

Интервюта
Джейсън Стейтъм за продълженията на “Непобедимите” и “Огън в кръвта”

17.01.2011, 15:42  |   Видяна: 7599  |   синефиш.бг  |   ИНТЕРВЮТА

По време на интервю свързано с новия му филм “Механикът”, екшън-звездата Джейсън Стейтъм поговори и за очакваните продължения на хитовите заглавия “Непобедимите” и “Огън в кръвта”.

“Непобедимите”, в който освен Стейтъм участваха Силвестър Сталоун, Мики Рурк и Джет Ли, се превърна в един от най-успешните екшън-филми на 2010 година, със световни приходи от над 270 милиона долара.

Въпреки че не може да се похвали с подобен успех, “Огън в кръвта” от 2006 година, събра стабилни приходи, които доведоха до направата на продължението “Огън в кръвта: Високо напрежение”, което изненадващо се провали в бокс офиса. Това е и причината поради която все още не е сигурно дали ще има второ продължение.

Ето какво сподели Стейтъм относно евентуален “Огън в кръвта 3”:

“За съжаление втория филм не се представи добре. Първата част имаше по-голям успех и по принцип когато правиш продължение, то трябва да събере повече пари. Изглежда при нас не стана така.

Огън в кръвта Джейсън Стейтъм

Но филма беше страхотен и показа наистина на какво са способни режисьорите (Марк Невелдин и Брайън Тайлър). Точно в момента не съм сигурен дали ще направим трета част, но съм в постоянна връзка с тях. И когато говоря с някой от двамата винаги обсъждаме евентуален нов филм.

Кой знае какво ще стане? Но работата с Марк и Брайън беше удоволствие и стига да пожелаят, ще направим трети “Огън в кръвта”.”

На въпроса дали е чул за планираното от Силвестър Сталоун продължение на “Непобедимите”, Стейтъм отговори:

“Да, чух за продължението, и аз ще съм първия, който ще каже “Да” на Слай. Говорихме за това, веднага след като разбрахме, че филма се представя много добре в бокс офиса. Той ми каза, “Ще бъде страхотно, ако го направим отново.”

Джейсън Стейтъм  Непобедимите

И нека ви кажа - ако има някой, който може да направи добро продължение, то това е Слай Сталоун. Прекарахме си добре докато снимахме “Непобедимите”, и нямам нищо против още един подобен филм. Чакам обаждането му. Сигурен съм, че продължението ще бъде направено и затова в момента не приемам други оферти.”

След няколко седмици, Джейсън Стейтъм ще приключи със снимките на криминалната лента “Safe”, а следващия филм, в който зрителите ще имат възможността да го видят, е екшън-драмата “Механикът”, чиято българска премиера е насрочена за 28 януари.

shockya.com

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното

1 Коментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
alians Неутрално
1 17.01.2011, 06:02
Оценка: -1
1 гласа

И двата филма са върха! Ще ги очакваме! Механикът ще го гледам задължително, оригинала много ми хареса, дано този не ме разочарова, все пак е с Джейсън Стейтъм!

 
 

За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg