Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Джейсън Стейтъм и Гай Ричи с нов общ проект

Джейсън Стейтъм и Гай Ричи с нов общ проект
Джейсън Стейтъм и Гай Ричи с нов общ проект
Cinefish.bg

Филми
Джейсън Стейтъм и Гай Ричи с нов общ проект

08.10.2019, 08:48  |   Видяна: 734  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Двамата са приятели от години, а през 2019 имат принос за два от най-големите хитове до момента. Гай Ричи ни поднесе своята игрална версия на „Аладин“, а Джейсън Стейтъм партнира на Дуейн Джонсън в „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“. Ето че сега те ще обединят сили в общ филм.

Джейсън Стейтъм в Хобс и Шоу

Това ще бъде римейк на френския трилър „Le Convoyeur“. В оригиналния филм от 2004 г. Алберт Дюпонтел играе мистериозен мъж, който започва работа като охранител в частна фирма, занимаваща се с транспортирането на бронирани камиони. Стейтъм ще играе неговата роля и ще работи за подобна компания, която всъщност транспортира милиони долари около Лос Анджелис всяка седмица.

Холивудски римейк на класически френски филм

За римейк на френския филм се говори отдавна в Холивуд. Явно сега Ричи ще е късметлията, който ще има възможност да го направи. Историята в новия филм ще бъде представена от гледните точни на различни герои – нещо, което е запазена марка за Ричи още от първите му два филма „Две димящи дула“ и „Гепи“, в които участваше и Стейтъм.

Джейсън Стейтъм в Две димящи дула

Очаквам с нетърпение да възкреся тази история на екрана и да работя отново с Джейсън, докато той все още не е загубил форма“, споделя с усмивка култовият режисьор. Той наскоро завърши работа по филма „The Gentlemen“, чийто първи трейлър предизвика голям отзвук и коментари за това, че Ричи се завръща към своите корени.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg