Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Джеймс Уан с нов хорър

Джеймс Уан с нов хорър
Джеймс Уан с нов хорър
Cinefish.bg

Артисти
Джеймс Уан с нов хорър

01.08.2019, 08:31  |   Видяна: 422  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Всички очакват неговото повторно завръщане в подводното царство с „Аквамен 2“. Джеймс Уан обаче не бърза да се заеме с дългоочакваното продължение. Вместо това вече е готов да режисира нов филм, който ще го върне към неговите хорър корени.

Продължение на Аквамен

За момента всички подробности за новия проект са строго засекретени. Единствено е ясно, че филмът ще е разпространяван от New Line Cinema – студиото, за което Уан направи поредицата „Заклинанието“, както и последния си хит като продуцент „Проклятието на плачещата жена“.

Хорър на Джеймс Уан

Той е и автор на сценария, заедно с Ингрид Бису, освен това ще е продуцент заедно със своята компания Atomic Monster. Плановете на Уан са да заснеме все още неозаглавения филм тази есен, след което да започне подготовка за „Аквамен 2“.

Мнозина научиха името му покрай касовия хит с Джейсън Момоа, но Уан се наложи в Холивуд със своите хорър поредици „Убийствен пъзел“ и „Коварен капан“. „Заклинанието“ пък се сдоби с няколко разклонения, включително трилогията за куклата Анабел, както и „Монахинята“.

Хорър за Монахинята на Джеймс Уан

Надяваме се скоро да разберем повече подробности за новия му хорър и кои ще са звездите в него. Иначе премиерата на „Аквамен 2“ е насрочена за декември 2022 г.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg