Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Джеймс Каан – партньор на Адам Сандлър в комедията “I Hate You, Dad”

Джеймс Каан – партньор на Адам Сандлър в комедията “I Hate You, Dad”
Джеймс Каан, ще подпише договор за участие във филма “I Hate You, Dad”
Cinefish.bg

Артисти
Джеймс Каан – партньор на Адам Сандлър в комедията “I Hate You, Dad”

01.04.2011, 17:32  |   Видяна: 3719  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ

Актьорът от “Кръстникът” и “Мизъри”, Джеймс Каан, ще подпише договор за участие във филма “I Hate You, Dad”, в който главната роля ще бъде изпълнена от комедийната звезда Адам Сандлър.

Актьорът от “Кръстникът” и “Мизъри”, Джеймс Каан, ще подпише договор за участие във филма “I Hate You, Dad”, в който главната роля ще бъде изпълнена от комедийната звезда Адам Сандлър.В началото на тази година стана ясно, че компанията Columbia Pictures е закупила сценария на филма през месец август 2008-а година, но едва в края на 2010-та, и след намесата на продуцентската компания на Адам Сандлър, Happy Madison, “I Hate You, Dad” получи зелена светлина и нужния бюджет от 35 милиона долара.

Шон Андърс и Джон Морис, които заснеха комедията “Sex Drive”, ще поемат режисурата на филма, а партньор на Адам Сандлър и Джеймс Каан ще бъде младия актьор Анди Самбърг (“Обичам те, човече”).

Сюжетът на “I Hate You, Dad” ще разкаже за нестабилните отношения между невъздържан баща (Адам Сандлър) и неговия син (Анди Самбърг).

Актьорът от “Кръстникът” и “Мизъри”, Джеймс Каан, ще подпише договор за участие във филма “I Hate You, Dad”, в който главната роля ще бъде изпълнена от комедийната звезда Адам Сандлър.Малко преди дългоочакваната сватба на младия мъж, неговия баща му, без никакво предупреждение, се настанява в апартамента му, и бързо започва да налага собствените си правила за живот, като едновременно с това се заяжда непрестанно с бъдещата булка.

Все още не се знае коя актриса ще изпълни главната женска роля и в какъв герой ще се превъплъти Джеймс Каан. Очаква се в следващите седмици, Columbia Pictures да разпространи изявление, в което ще бъде разкрит и цялостния актьорски състав на филма.

“Фен съм на Адам Сандлър още от “Били Медисън”. Неговите филми винаги притежават свеж хумор и приятни герои. Но това което наистина ги отличава е, че публиката изпитва симпатии към неговите герои, и много хора дори могат да се идентифицират с тях. За нас ще бъде предизвикателство да работим върху “I Hate You, Dad”, но нямаме време за притеснения – важното е да сме напълно отдадени и да си свършим добре работата”, заяви ко-режисьора Шон Андърс.

“I Hate You, Dad” ще бъде втория филм, след екшън-комедията от 1996-та година “Непробиваем”, в който ще си партнират Адам Сандлър и Джеймс Каан.

Сценарият на комедията е дело на Дейвид Уейн (“Пичове за пример”), Дейвид Каспи и Кенет Марино, а Адам Сандлър ще бъде продуцент, заедно със Сам Дикерман (“Ченгето на мола”), Джак Джарапуто (“Психаротерапия”) и Хедър Пери (“Свободна игра”).

Стартът на снимките ще бъде даден след няколко месеца, а световната премиера на “I Hate You, Dad” ще се състои на 22-и юни, 2012-та година.

thewrap.com

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg