Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Джейми Дорнан в мюзикъл по „Кармен”

Джейми Дорнан в мюзикъл по „Кармен”
Cinefish.bg

Филми
Джейми Дорнан в мюзикъл по „Кармен”

16.05.2019, 08:54  |   Видяна: 471  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Джейми Дорнан в мюзикъл по „Кармен”Бенджамин Милпие ще дебютира като режисьор с осъвременена версия на историята за Кармен. За незапознатите: той е известен хореограф и танцьор, съпруг е на Натали Портман, а двамата се запознават по време на снимките на „Черен лебед”. В главните роли в „Кармен” ще са Джейми Дорнан и Мелиса Барера.

Милпие е подбрал впечатляващ екип, в който са носителя на „Пулицър” Нило Круз, който в момента довършва сценария, и номинирания за „Оскар” композитор Бенджамин Брител („Лунна светлина”). Снимките трябва да започнат през октомври в Лос Анджелис.

Джейми Дорнан в мюзикъл по „Кармен”„Кармен” е операта на моето детство. Тя е част от моето музикално израстване и ме вдъхновява непрекъснато”, споделя бъдещият режисьор. Той допълва, че от години има идея за мюзикъл по популярната история, разказана и в операта на Жорж Бизе, и ето че сега това ще стане факт. Филмът ще е модерна версия за изкусителката Кармен и ще включва нови песни на Брител и носителката на „Грами” Джулиета Венегас.

Барера, която участва в адаптацията на мюзикъла на Лин-Мануел Миранда „In the Heights”, ще видим в ролята на Кармен. Звездата от „50 нюанса сиво” Дорнан ще играе нейния любим Ейдън.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg