Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Джейк Джиленхол се завръща във филм за Мистерио

Джейк Джиленхол се завръща във филм за Мистерио
Cinefish.bg

Артисти
Джейк Джиленхол се завръща във филм за Мистерио

27.09.2019, 08:42  |   Видяна: 978  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Дори да не сте фенове на Спайдър-мен, вече със сигурност знаете кой е Мистерио. Джейк Джиленхол изпълни неговата роля в „Спайдър-мен: Далече от дома“, който се превърна в най-големия хит на Sony за всички времена. Ето че студиото е решило да ни го представи в самостоятелен филм.

Знаете какво се случи след сблъсъка между Питър Паркър и Куентин Бек, по-известен като Мистерио. Да, последният предизвика собствената си гибел. Но в кино вселената на Марвел героите често фалшифицират своята смърт, така че е напълно възможно това да е направил и прочутият злодей. А и всички са наясно, че той е майстор на илюзиите.

 Джейк Джиленхол се завръща във филм за Мистерио

Явно Sony ще ни представят филми за всички злодеи от вселената на Спайдър-мен.
Първо беше „Венъм“, който поднесе голяма изненада и счупи рекордите през миналата година. Вече започна работа по продължението му, като този път режисьор ще е Анди Съркис. Догодина очакваме Джаред Лето в ролята на вампира Морбиус, а след това явно ще е голямото завръщане на Джейк Джиленхол в „Мистерио“.

За момента знаем само, че студиото „разработва проект за филм за Мистерио“. Това означава, че то може да се откаже от идеята, ако не хареса посоката на развитие на сценария. Но надеждите са това да се превърне в поредния успешен хит на Sony след „развода“ с Марвел.

Spider-Man: Far From Home 2019

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg