Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Джейк Джиленхол и още звезди в новия филм на Дан Гилрой

Джейк Джиленхол и още звезди в новия филм на Дан Гилрой
Джейк Джиленхол и още звезди в новия филм на Дан Гилрой
Cinefish.bg

Филми
Джейк Джиленхол и още звезди в новия филм на Дан Гилрой

13.03.2018, 09:35  |   Видяна: 2274  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Все още неозаглавеният нов филм на Дан Гилрой, сценарист на хитове като „Жива стомана“ и „Наследството на Борн“, ще има своите звезди в лицето на Джейк Джиленхол и Рене Русо. Но към тях ще се присъединят не по-малко популярни имена.

Британската актриса Зейн Аштън, младата звезда от сериала „Странни неща“ Наталия Дайер, номинираният за „Тони“ Том Стъридж („Рок радио“), носителят на „Тони“ Давийд Дигс и номинираните за „Оскар“ Тони Колет и Джон Малкович също ще участват в новия трилър на ужасите.

Сюжетът в него се върти около високо платени художници и вманиачени колекционери, които са готови да пожертват милиони за картини, комбиниращи истинско и комерсиално изкуство.

Филмът отбелязва повторното сътрудничество между Гилрой, Джиленхол и Русо, след успешния и високо оценен от критиците „Лешояда“. С този филм Гилрой отбеляза своя режисьорски дебют и бе номиниран за „Оскар“ за оригинален сценарий.

Снимките вече започнаха в Лос Анджелис и се очаква бъдещия хит да бъде завършен до края на годината.

За Зейн Аштън участието във този филм е голям успех, след като тя успя да пребори доста кандидатки за ролята. Актрисата се снима и в „Хищници в мрака“, отново заедно с Джиленхол. Предстои да я видим в новия филм на Нийл Джордан „The Widow”.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg