Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Джесика Частейн в първи трейлър на екшъна „Ava“

Джесика Частейн в първи трейлър на екшъна „Ava“
Cinefish.bg

Филми
Джесика Частейн в първи трейлър на екшъна „Ava“

25.06.2020, 09:43  |   Видяна: 594  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Отдавна се заговори за екшъна „Eve“, чието официално заглавие вече е „Ava“. Още преди да започнат снимките, продукцията предизвика скандал, заради Матю Нютън, който е автор на сценария и трябваше да бъде режисьор. В крайна сметка заради негови прояви на насилие той се оттегли от режисьорския стол. Все пак Джесика Частейн, която е основната движеща сила в проекта от самото начало, намери негов заместник в лицето на Тейт Тейлър, благодарение на който спечели номинация за „Оскар“ за ролята си в „Южнячки“.

Джесика Частейн в първи трейлър на екшъна „Ava“Ето че вече разполагаме с първия трейлър на филма, от който разбираме, че насилието в него ще е в изобилие.


Частейн е в ролята на Ейва, безцеремонен убиец, който работи за престъпна организация и изпълнява нейните мокри поръчки, пътувайки по целия свят. При изпълнение на поредната й задача нещата тотално излизат от контрол и тя е принудена да се бори за собственото си оцеляване.


Гледали сме доста филми с подобен сюжет, в които животът на един наемен убиец излиза от релси и той трябва да докаже, че наистина си го бива и да подготви своето подобаващо отмъщение. Надяваме се все пак „Ava“ да успее да ни изненада.

Партньори на Частейн, която е и продуцент, заедно със своята компания Freckle Films, са звезди като Джон Малкович, Колин Фарел, Джина Дейвис, Джес Уекслър, Даяна Силвърс, Йоан Гръфъд и рапъра Common. За момента не е ясна премиерната дата на новия екшън, но предполагаме, че ще е достъпен за стриймване съвсем скоро.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg