Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Джери Брукхаймър за третата част на екшън-комедията “Лоши момчета”

Джери Брукхаймър за третата част на екшън-комедията “Лоши момчета”
Джери Брукхаймър за третата част на екшън-комедията “Лоши момчета”
Cinefish.bg

Филми
Джери Брукхаймър за третата част на екшън-комедията “Лоши момчета”

22.04.2014, 10:57  |   Видяна: 1522  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ

В продължение на повече от десет години продуцента Джери Брукхаймър и компанията Сони Пикчърс се опитват да превърнат третата част на екшън-комедията “Лоши момчета” в реалност. Звездите на франчайза Уил Смит и Мартин Лоурънс нееднократно заевиха, че биха изиграли отново двете главни роли, но натоварените графици Смит и Брукхаймър, както и честите промени в сценария, бяха основните причини поради които снимките на продукцията бяха отлагани многократно.

Джери Брукхаймър за третата част на екшън-комедията “Лоши момчета”Въпреки пречките от Сони Пикчърс не се отказаха от намерението си да направят “Лоши момчета 3” и преди около една година стана ясно, че се пише съвсем нов сценарий и по всяка вероятност създателя на първите две части Майкъл Бей ще се завърне отново на режисьорския стол.

През изминалите няколко месеца липсваше нова информация за статута на продукцията, но малко по-рано днес, по време на разговор със сайта Colider, Джери Брукхаймър разкри допълнителни детайли за дълго подготвяния проект.

Брукхаймър: "Ситуацията е интересна, защото точно когато от Сони Пикчърс изявиха интерес да направят филма стана ясно, че на Уил Смит му предстои да работи по два други проекта. После самия Уил искаше да направи филма, но от Сони на практика казаха “Може би в момента не му е времето”. Всичко се корени в това да устроим правилно графиците и да съберем всички, които работиха по първите два филма. Мога да кажа, че работим по сценария на третата част, имаме вяра в този проект, и се надявам, че ще го заснемем."

По сценария на “Лоши момчета 3” работи Дейвид Гугенхайм ("Секретна квартира"), но тъй като е все още прекалено рано Уил Смит и Мартин Лоурънс са единствените актьори, чиито имена се свързват с продукцията.

В момента създателя на първите две части Майкъл Бей работи по финалния монтаж на блокбастъра "Трансформърс: Ера на изтребление" и в най-добрия случай неговия следващ проект ще бъде именно “Лоши момчета 3”.

Очакванията са, че през лятото на тази година ще бъде оповестена по-конкретна информация за дълго подготвяния проект.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg