Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Джерард Бътлър с главна роля в "Olympus Has Fallen"

Джерард Бътлър с главна роля в Olympus Has Fallen
Шотландският актьор Джерард Бътлър ще изпълни главната роля в предстоящия трилър "Olympus Has Fallen", който разработва в партньорство с Марк Гил от Millennium Films.
Cinefish.bg

Артисти
Джерард Бътлър с главна роля в "Olympus Has Fallen"

30.03.2012, 17:58  |   Видяна: 4668  |   avtora.com  |   АРТИСТ

Шотландският актьор Джерард Бътлър ще изпълни главната роля в предстоящия трилър "Olympus Has Fallen", който разработва в партньорство с Марк Гил от Millennium Films.

Шотландският актьор Джерард Бътлър ще изпълни главната роля в предстоящия трилър "Olympus Has Fallen", който разработва в партньорство с Марк Гил от Millennium Films.Сценарият на продукцията е дело на дебютантите Крейтън Ротънбърг и Катрин Бенедикт, а като изпълнителни продуценти по нея работят Ави Лърнър и Тревър Шорт - главни фигури в Nu Image и изп. продуценти на заснетите в България "Непобедимите 2" и "Конан варварина", както и на "Мръсна игра", "Рамбо", "Праведно убийство", "Бруклинските стражи" и мн. др.

Бътлър ще влезе в ролята на бивш агент на тайните служби, който се оказва единственият човек, способен да предотврати терористичен атентат, насочен срещу Белия дом и в частност срещу пребиваващия в него президент на Съединените щати.

Междувременно, 42-годишният шотландец би трябвало да започне снимките на екшън трилъра "Hunter Killer", чиято премиерна дата за САЩ е 21 декември 2012 г. Режисьор на тази лента е Антоан Фукуа, а освен Бътлър първостепенна роля в нея изпълнява Сам Уортингтън.

Преди това той ще може да бъде видян в спортната драма "Of Men and Mavericks" и комедията "Movie 43", а навръх Коледа – в спортната комедийна драма "Playing the Field", в която му партнират Денис Куейд и Джесика Бийл.

През 2011 г. Бътлър участва само в две ленти – "Кориолан" и "Проповедникът с картечница", последната от които не оправда очакванията (за добра възвръщаемост на инвестициите) на Relativity Media.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg