Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Джаред Лето в първи трейлър на „Морбиус“

Джаред Лето в първи трейлър на „Морбиус“
Джаред Лето в първи трейлър на „Морбиус“
Cinefish.bg

Филми
Джаред Лето в първи трейлър на „Морбиус“

14.01.2020, 09:59  |   Видяна: 1024  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Тази роля определено му отива. Вече гледахме Джаред Лето като един достатъчно популярен, особено напоследък комикс герой – Жокера в „Отряд самоубийци“. Сега ни предстои да го видим като друг антигерой, който е донякъде и вампир.

Sony представиха първия трейлър на един от хитовете си това лято – „Морбиус“. Доктор Майкъл Морбиус е биохимик, страдащ от рядко заболяване на кръвта. Решен да спаси и други жертви на болестта, той взима съдбата в свои ръце. Но това, което отначало изглежда като радикален успех, скоро ескалира в нещо много по-лошо от самата болест.

Джаред ЛЕто във вампирска роля

Създаден от Рой Томас и Джил Кейн, Морбиус дебютира като злодей във вселената на Спайдър-мен през 1971 г. Впоследствие той се превръща във фаворит на феновете и безспорно е един от най-популярните вампири. И след като „Венъм“ доказа, че интересът към злодеите в обкръжението на Питър Паркър е доста голям, сега е ред да видим филм и за Морбиус.

По всичко изглежда, че в този филм ще има доста отправки към Спайдър-мен. Виждаме го на един от графитите в трейлъра, а освен това отбелязваме завръщането на Майкъл Кийтън като злодея Лешояда от „Спайдър-мен: Завръщане у дома“. Дали двамата с Морбиус няма да обединят сили срещу любимия супер герой?

Майкъл Кийтън в Морбиус

Даниел Еспиноза е режисьор на бъдещия хит, в който участват още Мат Смит, Джаред Харис, Адрия Архона и Тайрийз Гибсън. Премиерата очакваме на 31 юли.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg