Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Джаред Лето като сериен убиец

Джаред Лето като сериен убиец
Cinefish.bg

Артисти
Джаред Лето като сериен убиец

02.08.2019, 10:01  |   Видяна: 568  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Джаред Лето като сериен убиецТой изглежда като перфектният актьор за подобни роли. Джаред Лето се доказа като злодей от класа и ни представи един различен Жокер в „Отряд самоубийци“. Може би предстои да го видим като сериен убиец в предизвикващия все по-голям интерес трилър „The Little Things“.

Сценарист и режисьор на филма ще е Джон Лий Ханкок („Невидима зона“). Той вече разполага с две големи звезди за главните роли в лицето на носителите на „Оскар“ Дензъл Уошингтън и Рами Малек. Ако и Лето се присъедини към тях, ще станат общо трима актьори с награда от Американската кино академия.

Историята се фокусира върху двама детективи от полицията на Лос Анджелис, които разследват серия убийства, които явно са дело на един и същи човек. Заместник шерифът Дики (Уошингтън) имат усет за „малките детайли“, но лекотата, с която заобикаля правилата, вбесява неговия партньор Бакстър (Малек), който е изправен пред тежка дилема дали да се примири с това.

Джаред Лето като сериен убиец

Снимките на бъдещия хит трябва да започнат през есента. Дотогава Малек трябва да приключи със снимките на новия епос за Джеймс Бонд, в който е основният злодей. Лето пък се очаква да привърши работа по „Morbius“ – филмът за супер героя на Марвел, който бе представен за първи път в миналогодишния касов хит „Венъм“. Предположенията са премиерата на „The Little Things“ да се състои в края на 2020 г.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg