Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Бокс офис „Дисни“ с нов исторически рекорд

„Дисни“ с нов исторически рекорд
Cinefish.bg

Бокс офис
„Дисни“ с нов исторически рекорд

16.08.2019, 10:56  |   Видяна: 815  |   синефиш.бг  |   БОКС ОФИС
За всички е ясно, че „Дисни“ ще властват в Холивуд за години напред. А 2019 г. ще бъде запомнена като началото на тяхната хегемония. Никое друго студио не е постигало толкова много. Никое друго студио не може да се похвали с цели пет хита, надминали приходи от 1 милиард долара в рамките на една година.

„Дисни“ с нов исторически рекордРекордът е исторически и затвърждава върховенството на „Дисни“. Това стана, след като „Играта на играчките: Пътешествието“ направи това, което всички очакваха – надмина бариерата от 1 милиард долара приходи. Преди това същото направиха „Капитан Марвел“ (1,1 милиарда), „Отмъстителите: Краят“ (2,795 милиарда), „Цар Лъв“ (1,3 милиарда) и „Аладин“ (1,03 милиарда).

А годината още не е приключила. При това „Дисни“ имат още поне три големи хита. Най-напред е „Господарка на злото 2“, в който ще е голямото завръщане на Анджелина Джоли, след няколко години отсъствие от екраните, Замръзналото кралство 2покрай раздялата си с Брад Пит. След това предстои тежката артилерия – „Замръзналото кралство 2“ и финалът на „Междузвездни войни“.

Тази година е важна за „Дисни“ и по друга причина. През ноември предстои старта на стриминиг платформата „Дисни+“, за която вече са готови няколко продукции, между които сериала „The Mandalorian“ и игралната версия на „Лейди и Скитника“. Именно по този канал скоро може да очакваме и примиерите на всички тези хитове с приходи над 1 милиард.

Четвъртата част на „Играта на играчките“ се очертава като най-касовата дотук. Приходите й в САЩ са 421,8 милиона, а в останалия свят достигнаха 580 милиона, като премиерата в Германия беше едва вчера.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg