Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Теми „Дисни“ обявиха нова трилогия „Междузвездни войни“ и още бъдещи хитове

„Дисни“ обявиха нова трилогия „Междузвездни войни“ и още бъдещи хитове
Cinefish.bg

Теми
„Дисни“ обявиха нова трилогия „Междузвездни войни“ и още бъдещи хитове

08.05.2019, 09:23  |   Видяна: 837  |   синефиш.бг  |   ГОРЕЩА ТЕМА
Една от най-дългоочакваните новини в Холивуд бе тази, свързана с календара за кино премиери на „Дисни“. След сделката с покупката на „Фокс“, студиото вече ще разпространява филмите на Pixar, Marvel, Lucasfilm, Fox, Fox Searchlight and Blue Sky Studios.

„Дисни“ обявиха нова трилогия „Междузвездни войни“ и още бъдещи хитовеПродълженията на все още най-касовия филм на всички времена„Аватар“, които ще са сред най-големите хитове на „Дисни“, ще се забавят повече от очакваното.Аватар 2“ ще излезе по кината на 17 декември 2021 г, вместо обявената преди това дата 18 декември 2020 г. Съответно следващите три продължения ще се появят на 22 декември 2023 г., 19 декември 2025 г. и 17 декември 2027 г.

Така ще се освободи място за нова, все още неозаглавена трилогия „Междузвездни войни“, която ще е нещо различно от добре познатата ни сага и няма да е свързана с „Епизод IX: Възхода на Скайуокър“, който ще е официалният финал на поредицата на Джордж Лукас.

„Дисни“ обявиха нова трилогия „Междузвездни войни“ и още бъдещи хитовеПървият от новите три филма ще излезе на 16 декември 2022 г. Премиерите на следващите две части ще са все така в навечерието на Коледа – 20 декември 2024 г. и 18 декември 2026 г.

През 2020 г., когато ще е единствената Коледа без филми от поредиците „Междузвездни войни“ и „Аватар“, предстоят премиерите на две заглавия, на които се възлагат големи надежди. На 18 декември ще излезе мюзикълът на Стивън Спилбърг „Уестсайдска история“, а на 23 декември е филмът за Крюела ДеВил.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg