Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Теми „Дисни“ готвят римейк на „Сам вкъщи“ и още хитове на „Фокс“

„Дисни“ готвят римейк на „Сам вкъщи“ и още хитове на „Фокс“
„Дисни“ готвят римейк на „Сам вкъщи“ и още хитове на „Фокс“
Cinefish.bg

Теми
„Дисни“ готвят римейк на „Сам вкъщи“ и още хитове на „Фокс“

07.08.2019, 10:46  |   Видяна: 557  |   синефиш.бг  |   ГОРЕЩА ТЕМА
След като вече са собственици на „Фокс“, „Дисни“ ще се възползват максимално от това. Част от новата им стратегия е да започнат да подготвят нови версии на най-големите хитове на студиото, адресирани към семейна публика.

Така ще бъде поставено ново начало на поредицитеСам вкъщи“, „Нощ в музея“, „Дневникът на слабака“ и „Деца на килограм“. Всички те ще бъдат част от програмата на стриминг платформата „Дисни+“. За момента само не е много ясно дали те ще се завърнат под формата на филми или сериали.

Сам вкъщи с римейк

Разбира се, най-голям е интересът към „Сам вкъщи“.
Култовата комедия с Маколи Кълкин е един от най-големите хитове на „Фокс“, сдобил се с няколко продължения и безкрайно много имитации. Според изтекла информация Дан Мейзър, един от сценаристите на „Борат“, ще бъде режисьор на новата версия, която ще е доста по-различна от оригинала, а в една от главните роли ще видим Мелиса Маккарти. По-важен е изборът на невръстния главен герой, от който ще зависи успеха на бъдещия хит.

Сред останалите проекти са „Нощ в музея“, един от най-големите хитове на Бен Стилър, сдобил се с две продължения, чиито общи приходи са 1,35 милиарда долара. „Дневникът на слабака“, базиран на едноименния бестселър, също е сред успешните хитове на „Фокс“. Общо четири са филмите от поредицата, спечелили общо 265 милиона долара. „Деца на килограм“ пък е римейк на класическа комедия, в който Стив Мартин и Бони Хънт са родителите в едно многодетно семейство.

Римейк на Деца на килограм

„Дисни“ продължават и подготовката по други, вече разработени от „Фокс“ проекти. Сред тях са мюзикъла на Стивън СпилбъргУестсайдска история“, трилъра с Ейми АдамсЖена на прозореца“, както и дългоочакваните продължения на „Аватар“.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg