Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Discovery с незабравима селекция от най-добрите предавания през 2010

Discovery с незабравима селекция от най-добрите предавания през 2010
С наближаването на края на годината, специално за своите фенове, Discovery Channel е подготвил уникален маратон от най-любимите им предавания.
Cinefish.bg

Тв новини
Discovery с незабравима селекция от най-добрите предавания през 2010

09.12.2010, 12:00  |   Видяна: 5454  |   синефиш.бг  |   ТВ
Зрителите могат да гледат „Най-доброто от Discovery Channel 2010“ всеки делничен ден между 13-ти и 24-ти декември от 13:40 ч.

Маратонът на „Най-доброто от 2010” включва хитови нови предавания като „Строители спасители“ и „Автонадпревара“, както и участия на вечно популярните предавания „Оцеляване на предела“ и „В най-лошия случай“ с участието на Беър Грилс.

През 2010 г. Discovery Channel показа разбиването на най-популярните митове, най-екстремните ситуации за оцеляване, най-опасните сблъсъци с човекоядни риби, най-яките авто тунинги и най-внушителните сгради в света. 2010г. със сигурност ще остане в историята като годината, в която Discovery Channel излъчи много и разнообразни поредици и програми и върна някои от любимите предавания на екран.

„Ловци на митове“ с техните топ 25 специални епизода, които ще бъдат излъчени като част от поредицатаС наближаването на края на годината, специално за своите фенове, Discovery Channel е подготвил уникален маратон от най-любимите им предавания. Между 13-ти и 24-ти декември 2010 г., в поредицата „Най-доброто от 2010”, каналът включва 10-те най-любими предавания от колекцията на най-популярните и водещи поредици на Discovery Channel.

Всеки ден от 13:40 часа зрителите на Discovery Channel ще могат да се забавляват, гледайки кои от техните най-любими предавания са влезли в Топ 10 по време на 6 часов маратон. Ежедневно ще бъдат излъчвани нови предавания и зрителите ще имат отличната възможност да си припомнят някои от най-невероятните моменти, излъчени по един от най-обичаните канали в България.

Маратонът на „Най-доброто от 2010” включва хитови нови предавания като „Строители спасители“ и „Автонадпревара“, както и участия на вечно популярните предавания „Оцеляване на предела“ и „В най-лошия случай“ с участието на Беър Грилс. Не бива да се изпускат и предавания като „Голямото местене” и „Ловци на митове“ с техните топ 25 специални епизода, които ще бъдат излъчени като част от поредицата.

Това беше една невероятна година за Discovery Channel в България и бихме искали да се отблагодарим на зрителите си в страната, като заедно отпразнуваме последните 12 месеца с поредицата „Най-доброто от 2010“, уточниха от Discovery Channel.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното

6 Коментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
behwolf Неутрално
1 17.12.2010, 10:06
Оценка: 1
1 гласа

дискавъри е един от малкото канали,които гледам почти винаги.Към списъка може да добавя Хистори и Анимал планет.Това са почти единствените канали,които гледам по телевизията,защото целта им е да научат хората на нещо интерестно от най-различни сфери на живота или историята

 
 
 
juliaz Положително
2 17.12.2010, 09:28
Оценка: 0
2 гласа

Браво на "Дискавъри"!

 
 
 
ivanivan60 Неутрално
3 17.12.2010, 09:25
Оценка: 1
1 гласа

Какво по - хубаво от това, в навечерието на Коледа да можем да видим най - доброто от Дискавъри.Невероятен канал! Могат до се видят толкова интересни и любопитни неща.Гледаш и се обогатяваш.А в навечерието на празниците получаваме чудесната възможност не само да се забавляваме,а и да видим още веднъж някои от най-интересните предавания от водещите колекции на канала.Чудесен подарък за всички,които обичат и гледат Дискавъри.Хубави празници и приятни мигове пред екрана с най-доброто от Дискавъри!!!(thumbup )

 
 
 
ivanivan60 Неутрално
4 16.12.2010, 05:22
Оценка: 1
1 гласа

Е защо го няма коментарът ми от преди малко?

 
 
 
ispanetza Положително
5 11.12.2010, 02:28
Оценка: 1
1 гласа

Това си заслужава!!!

 
 
 
stanislava... Неутрално
6 10.12.2010, 10:46
Оценка: 1
1 гласа

TOVA E STRAXOTNO PROSTO SYPER През 2010 г. Discovery Channel показа разбиването на най-популярните митове, най-екстремните ситуации за оцеляване, най-опасните сблъсъци с човекоядни риби, най-яките авто тунинги и най-внушителните сгради в света. 2010г. със сигурност ще остане в историята като годината, в която Discovery Channel излъчи много и разнообразни поредици и програми и върна някои от любимите предавания на екран. Всеки ден от 13:40 часа зрителите на Discovery Channel ще могат да се забавляват, гледайки кои от техните най-любими предавания са влезли в Топ 10 по време на 6 часов маратон. Ежедневно ще бъдат излъчвани нови предавания и зрителите ще имат отличната възможност да си припомнят някои от най-невероятните моменти, излъчени по един от най-обичаните канали в България.

 
 

За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg