Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини “Динамо: Невероятни магии” с нови епизоди по Discovery Channel

“Динамо: Невероятни магии” с нови епизоди по Discovery Channel
Най-обсъжданият магьосник в света се завръща на екран на 7-ми октомври във втори сезон с още по-невероятни магии и впечатляващи илюзии
Cinefish.bg

Тв новини
“Динамо: Невероятни магии” с нови епизоди по Discovery Channel

04.10.2012, 12:12  |   Видяна: 7333  |   Press Release  |   ТВ

Най-обсъжданият магьосник в света се завръща на екран на 7-ми октомври във втори сезон с още по-невероятни магии и впечатляващи илюзии

Пригответе се отново да бъдете „отнесени” от невероятния магьосник Динамо, който се завръща на екран през октомври за още по-забележителни илюзии и магии във втория сезон на поредицата „Динамо: Невероятни магии”.

Може да гледате новите епизоди от 7-ми октомври в 22:00 по Discovery Channel.

„Динамо: невероятни магии” се завръща с четири нови серии, които променят представите ни за магии и илюзии. Динамо, най-оригиналният и впечатляващ британски илюзионист в последните 20 години вече прикова вниманието ни в първия сезон на поредицата. В новите епизоди, 28-годишният фокусник представя нов набор от вълшебни трикове, илюзии и умения. Динамо удивява всички – от приятели и случайни зрители на улицата до известни личности.

Динамо: Невероятни магии - нови епизоди от 7-ми октомври в 22:00 по Discovery Channel.

В първия епизод той посещава световния турнир по покер във Венеция и разказва как славата е променила живота му. Ще видим и шоу на Динамо на плажа „Копакабана” в Рио, както и спускането му по сградата на „Ел Ей Таймс” в Лос Анжелис.

Динамо, известен и като Стивън Фрайн /Steven Frayne/, се превръща в звезда след като в началото на първия сезон "Динамо: Невероятни магии" става абсолютен хит, привличайки средно 1.7 милиона зрители, печелейки награда за най-добро развлекателно предаване /Best Entertainment Programme at the Broadcast Awards/ и получавайки номинация за най-популярно забавно шоу за 2012 /Most Popular Entertainment Show at the 2012 National Television Awards/. Динамо натрупва повече от половин милион фенове във Фейсбук и над 700,000 последователи в Twitter.

Уникална и различна, магията на Динамо улавя въображението на всеки, който го е виждал на сцена, независимо дали това е случаен зрител в публиката, в бар на покрив в Маями или звезди като Рио Фердинанд, Натали Имбрулия  и Иън Браун.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg