Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Дейвид О. Ръсел се обгражда със звезди

Дейвид О. Ръсел се обгражда със звезди
Cinefish.bg

Артисти
Дейвид О. Ръсел се обгражда със звезди

20.01.2020, 11:21  |   Видяна: 536  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Явно той е любимец на всички звезди в Холивуд. И те са готови на всичко да работят с Дейвид О. Ръсел. След сериал за Amazon и още един филм с Марк Уолбърг след „Боецът“, прочутият режисьор е готов  с нов проект, в който ще участват някои от най-големите таланти на планетата.

Новият филм е с работно заглавие „Amsterdam“. За момента не се знае нищо за сюжета му, но това не може да спре спекулациите за предполагаемите звезди в него. Вече е ясно, че един от любимците на Ръсел – Крисчън Бейл ще изпълнява главната роля. Големият въпрос е кои ще са неговите партньори.

Дейвид О. Ръсел се обгражда със звезди

Първоначално бе обявено, че Дженифър Лоурънс, която постигна най-големите си успехи с филмите на Ръсел „Наръчник на оптимиста“, „Американска схема“ и „Джой“, ще има важна роля в новия филм. Сега новината е, че Марго Роби ще поеме тази роля. А в допълнение в поддържащи роли ще видим Джейми Фокс и Анджелина Джоли.

Малко са режисьорите като Ръсел, които успяват да балансират с голям актьорски ансамбъл. Още от ранните му филми като „Трима крале“ режисьорът демонстрира перфектна работа с всеки актьор, дори и в най-малките роли. „Боецът“ получава три номинации за „Оскар“ за подддържащи роли, а „Наръчник на оптимиста“ и „Американска схема“ по две номинации в тези категории. Това обяснява интересът на всички звезди, които са готови да участват в негови филми, дори и в по-второстепенни роли.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg